Brojni gosti u Danu uživo

Vijesti 28. jan 202110:22 0 komentara
N1

U Danu uživo od 16 sati gledajte:

Nakon posljednjih odluka CIK-a o poništenju izbora u Srebrenici i Doboju, napada, uvreda i političkih pritisaka sa nama predsjednik ovog tijela Željko Bakalar.

Je li ovo najbolja vlada KS kako kaže predsjednik NiP-a? Na čemu počiva takva kvalifikacija, šta su joj prioriteti, kako će odgovoriti na problem migracija na području kantona, a kako unaprijediti odnos prema zdravstvenoj krizi danas pitamo njenog prvog čovjeka, premijera Edina Fortu.

Koronavirus imamo, vakcine nemamo, novi soj virusa – to još ne znamo. O novim izazovima pandemije razgovaramo sa mikrobiologom prof.dr Šukrijom Zvizdićem, a o posljedicama koje virus ostavlja na srce i kardiovaskularni sistem sa mladim, nagrađivanim doktorom i istraživačem, specijalizantom kardiologije u Općoj bolnici “Avdulah Nakaš” dr. Edinom Begićem.

Inicijativu parlamentarca Damira Arnauta o promjeni naziva ulica u BiH, o tome ko treba odlučivati o fašističkim i nacističkim imenima, kao i ostale aktuelne teme za Dan uživo komentariše historičar Husnija Kamberović.

Sa nama je danas i najbolja bh. skijašica Elevedin Muzaferija koja govori o dosadašnjem toku sezone i ciljevima u nastavku.

Naše reporterke i reorteri izvještavaju o svim aktuelnostima u zemlji, regiji i svijetu, a donosimo i pregled najvažnijih vijesti iz sporta, ekonomije i biznisa.

Dobar dan će vam poželjeti Emela Burdžović Slipičević.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!