Delegacija NATO-a u dvodnevnoj posjeti BiH

Delegacija NATO-a u dvodnevnoj posjeti BiH Izvor: N1

Članovi Komiteta za odbranu i bezbjednost i Potkomiteta za odbrambene sposobnosti i budućnost bezbjednosti Parlamentarne skupštine NATO-a boraviće od danas u dvodnevnoj zvaničnoj posjeti BiH, saopšteno je iz Parlamentarne skupštine BiH.

Delegacija Parlamentarne skupštine NATO-a u 11.00 časova sastaće se sa članovima Kolegijuma Doma naroda i Predstavničkog doma, članovima Zajedničke komisije za odbranu i bezbjednost BiH, te članovima Delegacije Parlamentarne skupštine BiH u Parlamentarnoj skupštini NATO-a.

Programom posjete predviđeni su i susreti sa predstavnicima Ministarstva odbrane, Ministarstva bezbjednosti BiH, predstavnicima akademske zajednice i nevladinog sektora.

Sutra je planirana posjeta kampu Butmir, gdje će članovi Komiteta za odbranu i bezbjednost i Potkomiteta za odbrambene sposobnosti i budućnost bezbjednosti Parlamentarne skupštine NATO-a razgovarati sa komandantom NATO štaba Robertom Hjustonom i komandantom EUFOR-a za BiH Martinom Dorferom.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Tagovi: NATO

Komentara 5

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Mona

I treba nam NATO.

1 0

Kremenko

Sta mi imamo s Natoom???

1 0

ID

Imaju li saglasnost vašeg miljenika.

1 0

* Sva polja su obavezna