Skupština KS nije ovlašteni predlagatelj teksta himne BiH

Skupština KS nije ovlašteni predlagatelj teksta himne BiH Izvor: N1

Obavijest Kolegija Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) u vezi s zaključkom Skupštine Kantona Sarajevo (KS) primljena je k znanju danas u okončanom nastavku 61. sjednice Ustavnopravnog povjerenstva Zastupničkog doma PSBiH.

Također, usvojen je i zaključak kojim se Kolegij Zastupničkog doma PSBiH obavještava da je Povjerenstvo razmatralo zaključak Skupštine KS i da je odlučeno da se zaključak Skupštine uputi Kolegiju Doma na daljnje postupanje, sukladno Poslovniku Zastupničkog doma PSBiH. 

U obavijesti Kolegija Zastupničkog doma PSBiH navodi se da, po Poslovniku Zastupničkog doma, Skupština KS nije ovlašteni predlagatelj inicijative za tekst himne BiH te da Kolegij Zastupničkog doma PSBiH nije postigao suglasnost o njenom uvrštavanju u dnevni red sjednice Zastupničkog doma PSBiH, saopćeno je iz PSBiH.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 1

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Draga 1d

Kompletan tekst je na Hrvatskom jeziku, kako to kada su oni ugroženi,????!!!!

2 3

* Sva polja su obavezna