Sarajevska policija se zahvalila građanima na pomoći

Sarajevska policija se zahvalila građanima na pomoći Izvor: N1

Nastavljajući praksu obraćanja građanima radi pomoći u identificiranju počinilaca krivičnih djela, nadležne službe Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo su se 12. aprila ove godine obratile građanima radi identificiranja osobe osumnjičene za počinjenje više djela teških krađa na području općine Vogošća, saopćeno je danas iz MUP-a KS.

Kako piše u saopćenju sarajevske policije, jučer su policijski službenici PS Gračanica uhapsili osobu inicijala E.B. rođenu 1996. godine koji se dovodi u vezu sa izvršenjem spomenutih krivičnih djela.

''Koristimo priliku da se zahvalimo građanima, čija je saradnja doprinijela identificiranju i pronalasku ovog lica, kao i medijima koji su naš apel prenijeli, te tako još jednom pokazali kako se zajedničkim radom i razmjenom informacija može značajno doprinijeti poboljšanju ukupne bezbjednosne situacije na području Kantona i cijele Bosne i Hercegovine'', saopćeno je.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 0

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

* Sva polja su obavezna