U Tuzli održan skup pod nazivom "Pravda za Davida i Dženana"

U Tuzli održan skup pod nazivom "Pravda za Davida i Dženana" Izvor: Fena

Na Trgu slobode u Tuzli danas u popodnevnim satima održan je skup građana pod nazivom „Pravda za Davida i Dženana“, na kojem je data podrška porodicama Dragičević i Memić u nastojanjima da rasvijetle smrt njihove djece.

Skupu je prisustvovao i Muriz Memić, Dženanov otac, koji je rekao da narod hoće istinu, kao što je i on želi saznati, dodavši da mu podrška iz drugih gradova BiH mnogo znači i da ga podstiće da istraje u svojim zahtjevima.

- Od početka tvrdim da je moj sin ubijen. Sad imam sve dokaze, ići ću do kraja i neću stati. Od sada govorim da sam ja glavni tužilac - poručio je Memić.

Okupljeni građani, mahom mlađe životne dobi, zapalili su svijeće i potpisali peticiju, uz poruku da se slučajevi kao što su David Dragičević i Dženan Memić više ne smiju ponavljati, te da pravda mora biti zadovoljena.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 0

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

* Sva polja su obavezna