Zavirite na set treće sezone serije "Ubice mog oca"

Zavirite na set treće sezone serije "Ubice mog oca" Izvor: Promo

Snimanje treće sezone serije „Ubice mog oca“ koju je publika sa nestrpljenjem isčekivala počelo je danas! Ljubitelje omiljene domaće kriminalističke serije obradovat će vijest da inspektor Jakovljević, Mirko Pavlović, Marjanović i drugi likovi nastavljaju rješavanje starih, ali i jedan novi slučaj uz brojne spletke i intrige.

 Publika će novu sezonu "Ubica" moći da prati već na jesen premijerno na TOP kanalu. Treći serijal serije "Ubice mog oca" donosi uzbudljiv zaplet.

Inspektor Aleksandar Jakovljević rješava novi slučaj ubistva uglednog ljekara koja ide u nekoliko pravaca sa neočekivanim preokretom na kraju. Kroz ovaj slučaj, serija dramski zahvata odnos javnog i privatnog sektora u toj oblasti. Paralelno, odvija se veliki rat između narko klanova oko borbe za prevlast na tržištu droge od čega Marjanović dugo pokušava da ga skloni, ali je to nemoguće.

Prošlost od koje se Aleksandar bez obzira na sve nikad nije otrgao jer nikad i nije razjašnjeno ubistvo njegovog oca Mileta, nekadašnjeg načelnika odjeljenja za narkotike, ponovo kuca na vrata. Saznaje bolnu istinu koja mijenja sve.

Pozivamo vas na druženje sa glumcima i ekipom TV serije "Ubice mog oca 3", koje će se održati u dvorištu glavne pošte u ulici Takovska 2, dana 27. 05. 2018. godine, u periodu od 14.00h do 16.00h. Novinarskim ekipama biće omogućen pristup setu. Ekipa serije sa glumcima Vukom Kostićem, Markom Janketićem, Tihomirom Stanićem, Mirjanom Karanović, Anicom Dobrom, Ivanom Dudić, Isidorom Simijonović i mnogim drugim, uvest će sve nas u novi slučaj i u svijet misterioznih zločina i zanimljivih odnosa. Dođite da zajedno započnemo rješavanje novog uzbudljivog slučaja.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 0

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

* Sva polja su obavezna