Susret Dodika i Putina

Susret Dodika i Putina Izvor: Predsjednik RS

U Sankt Peterburgu je počeo sastanak predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i ruskog predsjednika Vladimira Putina.

Dodik je rekao ranije da će danas na Međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu pozvati predsjednika Rusije Vladimira Putina da posjeti RS. Dodik je rekao da to čini redovno i da se stvaraju određeni preduslovi da se ta posjeta dogodi s razlogom. 

On je ocijenio da RS ima prijatelja u velikoj Ruskoj Federaciji i u imenu njenog predsjednika Vladimira Putina, s kojim se u kontinuitetu godišnje sastaje barem dva puta.

Dodik je istakao da njegovo prisustvo na Forumu u Sankt Peterburgu, čiji je pokrovitelj Putin, ima veliki značaj za RS, jer se tamo masovno okupljaju biznismeni, državnici, političari, bankari i zvanice iz cijelog svijeta

Komentara 5

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Maj Zeleni

Tebe treba pustiti da sa Putinom saradzujes ako vec hoces,ali bi ti zabranio svaki kontakt sa Evropom,Amerikom i zapadom. Zatvorio bih ti ja granicu i izolovao te pa eto ti Rusi i Putin pa radi sta hoces, vodi ga kuci zeni na veceru i konak neka ti bude ukucni. Tebi zreba neko da lupi rukom od sto i da kaze dosta je vise provokacije,lazi i petljanije.

5 1

Ogi

Baja!

3 2

RASPUĆIN

Činjenično stanje ruskog prijateljstva bošnjacima : 1. Veto na naoružanje Hrvatske Vojske i Armije BiH1991 u UN-u 2. Slanje dobrovoljaca čak i aktivnih vojnih lica u agresiji na BiH 1992-1995, 3. Konstantno negiranje genocida u Srebrenici, 4. Zaustavljanje britanske rezolucije u UN koja Srebrenicu jasno označava genocidom, 5. Aktivna pomoć pravoslavnoj braći u separartizmu u BiH, Nemojte onda biti iznenađeni kada rusi prvi priznaju RS kao samostalnu državu. To vam je taj pravoslavni "prijatelj".

5 1

* Sva polja su obavezna