Frenkie: Godi mi saradnja sa Kontrom i Indigom

Frenkie: Godi mi saradnja sa Kontrom i Indigom Izvor: N1
Frenkie u Novom danu

Gostujući u programu N1, bosanskohercegovački reper Adnan Hamidović Frenkie je govorio o posljednjem albumu pod nazivom "Egzil", spotu za pjesmu "Tupakamaru", putovanju u Tokio i budućem angažmanu. Kazao je da ima veliki broj zakazanih nastupa po festivalima.

Novi album objavljen je u saradnju sa Kontra i Indigo. Frenkie je kazao da mu je godila saradnja u ekipi sa njima dvojicom.

"Oni su mlađi od mene i imaju neki elan, neku volju i neku želju koju sam ja s vremenom malo izgubio i onda me inspirišu na taj način," rekao je.

Posjetio je da to je već drugi zajednički album, koji je sniman u Tokiju.

"Sviramo sad dosta. Evo sad smo bili u Minhenu, sljedeći je neki festival u Sloveniji. Ja se jako fino osjećam u tom timskom radu," naglasio je Frenkie.

Možemo li očekivati treći album u trenutačnoj postavi?

Izvor: N1


"Naša je želja da napravimo trilogiju, ove godine vjerovatno ne. Imamo još toliko nekih stvari koje bi voljeli da ispromovišemo sa "Egzila". Nedavno smo izbacili spot za "Tupakamaru", trenutno dogovaramo i još video spot ovo ljeto i da sviramo. Imamo već dosta zakazanih svirki po raznim festivalima. E onda sljedeće godine da krenemo u ralizaciju trećeg albuma", kazao je u razgovoru sa Hanom Sokolović.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 0

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

* Sva polja su obavezna