SCENA| Sarajevo Beer Festival sa novitetima

SCENA| Sarajevo Beer Festival sa novitetima Izvor: N1

Prvi Sarajevo Beer Festival održan je 2012. godine na prostoru ''Metalac'' u centru Sarajeva, gdje su nastupila 4 benda. Tokom dva dana, festival je posjetilo preko 10 000 ljudi. Ove godine festival slavi 7. rođendan.

Najbolja zabava, dobra muzika i velika ponuda domaćih i stranih brendova piva, sve vas to očekuje na sedmom Sarajevo Beer Festivalu, koji će se i ove godine održati na parkingu Olimpijske dvorane Zetra u Sarajevu od 21. do 23. juna. Ove godine po prvi put na Beer Festu, pored svjetskih brendova piva, sve posjetitelje očekuju i domaće craft pivare. Ulaz na festival do 18h je besplatan, a nakon toga ulaz se naplaćuje 10KM, dok trodnevna karta iznosi 25KM.

Na Maloj sceni Pozorišta Mladih održana je promocija edicije ilustrovanih knjiga za djecu po motivima dječijih predstava "Mali princ", "Čarobna lampa" i reizdanjem "Čarobnjak iz Oza".

Ove knjige su zapravo najbolje predstave Pozorišta Mladih, u sezoni 2017/18. godine, a one predstavljaju i uvod u pozorište. Tokom promocije pročitani su dramski dijelovi prve ilustrovane knjige iz ove edicije - "Mali princ".

Sarajevski kiseljak je potpisao ugovor o saradnji s poznatom produkcijskom kućom Warner Bros. Početak saradnje znači nova prijatna iznenađenja za sve ljubitelje brendova koji dolaze iz Sarajevskog kiseljaka i filmskih hitova Warner Bros-a. U narednom periodu će, kao rezultat udruživanja snaga ove dvije kompanije, kupci uživati u novoj limitiranoj ediciji Sky Cole, čiju će etiketu krasiti popularni superjunaci Lige pravde.

Bend Dubioza Kolektiv zakazao je druženje sa beogradskom publikom 30. juna na otvorenom - na stadionu “Tašmajdan”. Dubioza će održati samostalni koncert u Beogradu nakon 4 godine.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Izvor: N1

  atite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Tagovi: scena

Komentara 0

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

* Sva polja su obavezna