Lice otkriva kakav ste ljubavnik

Lice otkriva kakav ste ljubavnik Izvor: Pixabay (ilustracija)

Poznata seksologinja Tracy Cox pruočavala je drevna kineska učenja i otkrila vezu izgleda lica i ponašanja koje prakticirano u ljubavnim i seksualnim vezama.

Obrve

Osobe s rijetkim obrvama nisu previše seksualne. Za one koji imaju guste obrve, kaže se da su otvorene za nove ljubavne eksperimente.

Oči 

Svijetle oči otkrivaju želju za izazovima i nevjerom. Tamnije oči su svojstvene strastvenim osobama, dok su smeđooki veliki ljubavnici koji se dugo pamte.

Usne

Osobe s velikim usnama važe za senzualne ljubavnike, a one sa malim za maštovite i predane. Puna donja usna karakteristična je za one koji stalno žude za novim užicima, izrazito tanka za neinventivne.

Nos

Prćasti nos odaje romantičnu osobu, ravan vruće i predane tipove ličnosti. Mali nos je simbol skromne seksualne želje, a onaj koji je malo zaobljen nadolje, senzualnosti. Osobe s krivim nosom su izuzetno strastvene i potpuno predane tijekom odnosa.

Uši

Ljudi sa malim ušnim resicama imaju jak seksualni nagon, dok su osobe s većim ušima senzualne, prenose Nezavisne.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Tagovi: zanimljivosti

Komentara 1

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Hare Kriška

Ja imam šarene oči, novac nikada neće doći.

1 0

* Sva polja su obavezna