PDP osuđuje privođenje Draška Stanivukovića

PDP osuđuje privođenje Draška Stanivukovića Izvor: N1

Gradski odbor PDP Banja Luka najoštrije je osudio današnje privođenje Draška Stanivukovića, odbornika PDP-a u Gradskoj skupštini, navodi se u saopćenju stranke.

"Ovo je dokaz da je režim potpuno izgubio kompas, te da je spreman na najgore represivne mjere kako bi se održao na vlasti.

Hapšenje pred kamerama, sa lisicama, uprkos činjenici da je Stanivuković policajcima rekao da ce se u 18 časova javiti na informativni razgovor na koji je pozvan, pokazuje da je zbog dramatičnog pada podrške zavladala tolika panika u SNSD-u da su počeli da se ponašaju nerazumno i da je njihov režim spreman da ide protiv svog naroda.

Sila i pritisak, koji provodi MUP RS, uz podrsku RTRS, prema svakome ko misli drugačije, neće dati rezultat, jer je narod Banjaluke pokazao da se vise ne boji, da im je dosta SNSD-a i njihove strahovlade," piše u saopćenju PDP-a.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 5

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

avnoj

Čovjek uzeo megafon i organizuje blokadu saobračaja a njegov šef se buni zbog privođenja. On ga je i poslao tamo. Treba to dobro rebnuti po đepu da mu ne padne na pamet iduci put. Inace, meni je ovo sve smješno sa gorivom. Svi nešto ko kukaju a svi voze. Novinari ih pitaju a oni iz auta odgovaraju da se ne može ovako više. Što nisu na biciklima ako se ne može? Kažu da sve poskupljuje, pa nikada osnovne živežne namjernice nisu bile jeftinije, samo pratite reklame bezbroj šoping centara. Nešto tu ne štima, sem što se opozicija bori za vlast na predstojecim izborima. Hocel oni to davat gorivo besplatno ? Moj narode, kada se novi docepaju vlasti bice još gore, jer onda imaju alibi da sve što ne valja, posledica je bivše vlasti pa treba puniti buđet novim nametima.

2 1

Marko

Tako država i treba da reaguje. Stanivuković blokira puteve i sprečava normalano odvijanje saobraćaja, a tata je jedan od glavnih tajkuna u BL. Mali se malo zaigro.

5 2

Zoran Zoran

Udari bagru dobro po džepu pa neko se on buni. On obrće milione i poveo je šačicu ovaca koji mu vjeruju ali druže mnogo ih je vise koji misle svojom glavom.

4 1

* Sva polja su obavezna