Mamić za N1: Za Kolindinu kampanju dao sam 20.000 kuna

Mamić za N1: Za Kolindinu kampanju dao sam 20.000 kuna Izvor: N1

Zdravko Mamić rekao je večeras u Pressingu da je potrebe predsjedničke kampanje Kolinde Grabar Kitarović donirao dva puta po 10.000 kuna.

Poručio je da nikad nije imao političko zaleđe, ali da jeste bio glasač HDZ-a.

''Ja sam bio glasač HDZ-a, ali nisam nikad bio politički zainteresovan. Nisam se ja nikad hvalio da su oni moji prijatleji, oni mene nisu zvali zato što me vole i što bi se žrtvovali za mene, zvali su me da budem prisutan i da ih pomažem logistički. Iskoristili su me i ogradili se od mene kao opušak. Od njih ništa ne očekujem, očekujem da pomognu hrvatskoj državi i riješe hrvatsko pravosuđe. Ovo moje suđenje je izmišljena farsa, ovo polunormalan čovjek može vidjeti da je politički motiviran proces. Što se tiče predsjednice države, bila je jedna spontana večera. Gospođa je bila u NATO-u, a hrvatska reprezetnacija je igrala u Belgiji. Došla nas je posjetiti i ja sam joj rekao da ona mora biti hrvatska predsjednica. Moj prijatelj Karamarko nije bio previše zainteresovan za nju, neki drugi kandidati isu ga odbili. On je nju žrtvovao jer je bio siguran da će izgubiti izbore, nikad nismo slavili njen rođendan. Ja služim kao sredstvo jer sam kriminaliziran. Da li smo bili na večeri?'', rekao je on.

Novac je za kampanju, tvrdi, davao svim strankama.

''Dvaput po 10 tisuća kuna na dobrotvornoj večeri u hotelu u Zagrebu. Gospodine Zukić, ne postoji stranka u Hrvatskj kojoj ja nisam dao više novca u kampanju. SDP-u? I njima! Ja imam svugdje prijatelje. Kao što Dinamo nije Mamić, kao što HDZ nije Karamarko. Ja imam vrlo visoko mišljenje o predsjedniku SDP-a Milanoviću'', poručio je Mamić.

Izvor: You Tube

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 1

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Edi

Premalo si dao koliko si ukrao

4 1

* Sva polja su obavezna