Vučić: Nijedna odluka bez kosovskih Srba

Vučić: Nijedna odluka bez kosovskih Srba Izvor: N1

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas Srbima na Kosovu da nijedna odluka neće biti donijeta bez njih i da će im se obratiti u rujnu.

Vučić se telefonski obratio Srbima okupljenim na sastanku s direktorom Kancelarije za Kosovo Markom Đurićem na Tehničkom fakultetu u Kosovskoj Mitrovici.

"Nijednu odluku bez vas nećemo donijeti, a ja ću se u rujnu obratit svim Srbima na Kosovu kako bi razgovarao sa svima vama. Želim da zajednički radimo i planiramo i živimo. Srbija je s vama, Srbija je uz vas i uvijek će biti tu", poručio je Vućić, a prenose beogradski mediji.

On je dodao kako su događaji prošle nedjelje pokazali tko su oni koji ne žele da Srbi imaju bilo što na Kosovu, da mogu da žive kao ljudi i tko su oni koji su protiv nazočnosti Srbije na Kosovu.

"Daleko smo mi od bilo kakvog rješenja i zato ćemo nastaviti da se borimo", rekao je Vučić te zamolio za potporu Srbe s Kosova.

Djurić je rekao da se ponosi izdržljivošću i hrabrošću Srba sa Kosova i zahvalio predstavnicima Srpske liste i narodu "koji je prepoznao i shvatio značaj ujedinjenja oko politike Beograda i države Srbije".

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 8

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Adi

Hahaha.....Kosovski Srbi....uskoro i Bosanski Srbi.Vidiš Mile šta kaže Vučić.

1 0

Damir

Čuj kosovski Srbi, šta kaže Dodik, jel i to neka uvreda?

4 3

Ne Razumeš

on to nije ni rekao... Propaganda... Podgrejavanje pred izbore

3 1

* Sva polja su obavezna