Meghan Markle mora vratiti rođendanske poklone

Meghan Markle mora vratiti rođendanske poklone Izvor: Niall Carson/Pool via REUTERS

Vojvotkinja od Saseksa Meghan Markle, koja je prije tri dana proslavila 37. rodendan, prema kraljevskom protokolu, mora vratiti brojne poklone, a među njima i sve one koji koštaju više od 150 funti, a može zadržati knjige, cvijeće i slatkiše u razumnim količinama.

Jedna od intimnijih proslava bila je na tajnom duplom sastanku s Priyankom Choprom i Nickom Jonasom gdje su ujedno slavili i njihovu vjeridbu, a svečana večera pripremala se i s članovima kraljevske porodice.

Ipak, proces primanja rođendanskih poklona nije uobičajen kada je u pitanju bilo koji član kraljevstva. Kako prenosi časopis El, Meghan Markle kao članica kraljevske porodice ne smije prihvatiti sve poklone koji su joj darovani.

Na listi poklona koje Meghan smije zadržati su svi pokloni modnih kuća ili brendova koji su preskupi da bi ih vraćali, pokloni od zvaničnika koje dobije kao suvenir kada negdje putuje, pokloni od parlamenta, vlade ili dobrotvornih ustanova Velike Britanije.

Vojvotkinja smije da zadrži darove fanova koji koštaju manje od 150 funti, knjige nekontroverznih autora, novac koji je u njeno ime uplaćen u dobrotvorne svrhe.

Meghan Markle prema strogim pravilima kraljevske porodice mora vratiti poklone modnih kuća ili brendova koji nisu preskupi da bi se vraćali, sumnjive poklone fanova koji bi mogli biti opasni, novac, a ako ga ne može vratiti, mora ga uplatiti u dobrotvorne svrhe, kao i knjige kontroverznih autora.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 1

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Haris

Nisam znao dosada da neko ko je iz ove sada to i kraljevske porodice, da ta osoba mora vratiti ove i poklone. Pa, tako da će ova Megan morati da to i ona vrati sve one poklone. Koje su ovdje one to i spomenuti. Tako, da ona njih neće niti moći ovo i zadržati za sebe. Što je ovo meni bezveze. Da ti i sada dobiješ od nekoga poklon, i poslije moraš ga to vratiti. Da se to meni ne sviđa. Da se ona mora njih sada odreći. Nakon nekoga vremena. I kako ja primjećujem ovdje se svaki dan nešto o njoj to i piše. Da nije niti prosao ni jedan dan a da nešto ja nisam bio vidio ovamo da je napisano ovo o njoj. I da za onu Kate, što se ona bila onda udala za onoga princa, da se o njoj nije niti toliko bilo tada i pisalo. Kao o ovoj Megan.

0 0

* Sva polja su obavezna