Dragičević: Sin mi je maltretiran i bačen u kanalizaciju

Dragičević: Sin mi je maltretiran i bačen u kanalizaciju Izvor: N1

Otac smrtno stradalog Davida Dragičevića, Davor Dragičević, danas se obratio javnosti i prikazao videomaterijal u kojem tvrdi da se dokazuje sve što je govorio u proteklih šest mjeseci.

"Moj sin je šest dana silovan, maltretiran i na kraju bačen u kanalizaciju sa jasnom porukom nalogodavaca šta se sve može dogoditi svima ko bude protiv njih. Ja sam borac VRS, ratni vojni invalid i poruka svima na vlasti: Ja nisam rušitelj RS, ja sam je stvarao ali ne želim da živim u ovakvoj državi, sistemu i koji zataškavaju ubistvo djeteta od 21 godinu", kazao je Dragičević.

Dodao je da je "stvarao ovu državu, a onu mu je ubila dijete".

"Ja sam stvorio ovu državu, a ona mi je ubila dijete. Svjestan sam da će na mene biti sve veći pritisak kako se bliže izbori. Oni mene i grupu "Pravda za Davida" žele predstaviti kao da smo ubice, narkodileri. Mi smo obični ljudi koji želimo da živimo ovdje i ostanemo radi naše djece, pa i radi nas samih", ističe i dodaje:

"Ovdje ćete vidjeti slike i videomaterijal koji ja gledam šest mjeseci i gledam svoje rasporeno dijete. Meni možete postaviti sve i jedno pitanje nakon ovoga, nemojte se ustručavati".

"Sve što su iznijeli je laž, nijednu činjenicu nisu iznijeli", kazao je Dragičević.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 44

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

I

Davor je roditelj ubijenog sina, sve drugo nije bitno.

2 0

Nitko

Batalite se gluposti.....Zna se da je jedna i jedina BiH.....Ali ljudi, sistem mu je ubio dijete....Ne dao Bog nikome....

13 5

Nitko

Batalite se gluposti.....pistite sad priču o državi....To se zna jedna i jedina BiH. Čovjeku su ubili dijete, ne dao Bog nikom....

4 7

* Sva polja su obavezna