Telekom Srbija reagovao na informaciju koju je objavila N1

Telekom Srbija reagovao na informaciju koju je objavila N1 Izvor: N1info

Telekom Srbija reagovao je na informaciju koju je objavio N1 a koja je u vezi sa najavljenim akvizicijama kablovskih operatera od te kompanije.

Reakciju prenosimo u cjelosti:

"Telekom Srbija je još pre dva meseca javno saopštio da planira akvizicije kablovskih operatora, kako bi kompanija ojačala svoju poziciju na konkurentnom tržištu.


Tada nije bilo reakcije ni javnosti, ni očigledno nelojalne konkurencije, pošto je svima koji se bave telekomunikacijama jasno da je reč o legitimnom i uobičajenom poslovnom potezu, koji nije bio stran ni ostalim učesnicima na tržištu. Samim tim sasvim je jasno da to nije povod za sva nezvanična saznanja, za koja, opravdano tvrdimo nisu dobronamerna ni tačna.

Pitamo se kako monopolističke namere može da ima kompanija koja trenutno ima 25% učešća na tržištu distribucije televizijskog sadržaja, a ne kompanija koja već ima natpolovični udeo na istom tom tržištu.

Zbog netačnih navoda na račun Telekoma Srbija važno je da javnost zna da je u toku sprovođenje najznačajnijeg investicionog plana Telekoma Srbija, čijom će realizacijom Telekom Srbija doći do milion domaćinstava u Srbiji, najsavremenijom optičkom infrastrukturom. Stoga se još pitamo da li je to pravi povod za napad na Telekom Srbija i plasiranje netačnih informacija ili je razlog činjenica što ovih dana sve veći broj korisnika napušta konkurenciju i svoje poverenje ukazuje uslugama Telekoma Srbija", navodi se u saopštenju.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 2

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Visegrad

Bravo Telekom nedaj strancima !!

1 0

ime

Radi te vi u svojoj zemlji šta hoćete a nemojte naturati drugima što ne žele vaš telekom.

1 0

* Sva polja su obavezna