Arda Turan demantovao napise o prebijanju pjevača

Arda Turan demantovao napise o prebijanju pjevača Izvor: Reuters

Fudbaler Barcelone na pozajmici u Bašakšehiru Arda Turan demantovao je napise turskih medija, po kojima je izazvao veliki incident u noćnom klubu u Istanbulu i prebio poznatog pjevača Berkayja.

Turski mediji su prenijeli nevjerovatne vijesti u kojima su naveli da je Arda Turan slomio nos pjevaču Berkayju, pošto se prethodno nabacivao supruzi zvijezde pop muzike. 

Sve je preraslo u tuču, iz koje je deblji kraj izvukao Berkay, koji je završio u bolnici. Sapunica tu nije završena, pošto su turski mediji prenijeli da je Arda Turan potom, shvativši šta je uradio, otišao u bolnicu sa pištoljem.

On međutim nije htio da ubije drugog aktera tuče, već je od Berkayja zahtjevao da mu prekrati život, pošto nije znao da je u pitanju pjevačeva žena. 

Koliko ima istine u bizarnim vijestima iz Turske nije poznato, ali je Arda Turan riješio da ih demantuje.

"Dogodio se nesporazum u danu kada sam bio slobodan, na mjestu koje sam posjetio sa prijateljima. Razlog za sve nije bila čast kako je rečeno. Nije nikako moglo da bude tako", izjavio je Arda Turan

Bivši fudbaler Atletico Madrida je u maju suspendovan na 16 mečeva, pošto je odgurnuo pomoćnog, a vrijeđao glavnog arbitra na utakmici. 

Izvor: Sport klub

Tagovi: Arda Turan

Komentara 0

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

* Sva polja su obavezna