Čavić: S Dodikom sam se sastao u posljednju subotu

Čavić: S Dodikom sam se sastao u posljednju subotu Izvor: N1

Dragan Čavić, predsjednik Narodnog demokratskog pokreta, je istaknuo da se posljednji put sa Miloradom Dodikom sastao u subotu i da političkoj stranci čiji je predsjednik nije ponuđena pozicija direktora Elektroprivrede Republike Srpske.

"S Dodikom sam bio posljednji put bio sad u subotu", rekao je i negirao da je bilo kome iz Narodnog demokratskog pokreta ponuđena funkcija direktora Elektroprivrede Republike Srpske.

Potvrdio je da je Predsjedništvo ove političke stranke odlučilo da istupi iz Saveza za pobjedu jer ova koalicija "više ne postoji". Kako je kazao, Narodni demokratski pokret je spreman razgovarati sa Savezom nezavisnih socijaldemokrata i drugim političkim strankama koje će činiti skupštinsku većinu o formiranju vlasti u Republici Srpskoj.

Kao tri uslova pregovora o formiranju vlasti je naveo ekonomiju, vladavinu prava i socijalnu pravdu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 4

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Kraljević Marko

Mislim da Mektić još koju godinu treba ogovarati, pljuvati i kasabati i to je to, postat ćemo monarhija, tj zbog takvih likova već jesmo.

5 1

Sab

Zar poslije svih onih teških riječi, uvreda, pljuvanja? Sad se pokazalo da je sva ona borba opozicije bila samo zarad fotelja a ne za dobrobit naroda. Ovaj poraz na izborima je samo razotkrio te licemjere do kraja. Ovo sada što im radi Dodik je dodatno poniženje koje simpatizerima možda i teže pada od poraza na izborima.

15 1

Upsa

ma rasfura ih

7 0

* Sva polja su obavezna