N1 Pressing: Zlatko Lagumdžija (7.11.2018.)

Trump ostaje, Merkel odlazi, evropski desničari jačaju - ko će sačuvati mir na Balkanu? Kako se Bosna i Hercegovina ponovo našla na radaru svjetskih sila? Ko susjedima saginje glavu, a ko im ne dopušta da diraju u BiH?

Izvor: N1 - YouTube

Komentara 3

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

fra Mujo

Da bi se Zlatko oprao treba tu mnogo vise akcionog sapuna, deterdzenta, varikine a mozda malo i struganja celicnom cetkom. Ovaj pokusaj sa novim Titom je toliko smijesn da je vrhunac tragikomedije. A sta cemo sa uvdojenjem entiteskog glasanja koje je Zlatko proveo i koje i danas znaci smrtnu omcu oko varta Bosni. Sta cemo sa Zakonom o prebivalistu te nagovaranju da se Sutorina pokloni Crnogorcima. Evo i danas pokusava da radi za koaliciju zla SDA,SNSD, HDZ tvrdeci da je pokusaj gradjanskih opcija da formira vlast u kantonima losa ideja. Zlatko u penziju i cekaj sudjenje za veleizdaju kada nas De Gol osvoji vlast.

2 0

Bosna

Bio sam veliki kritičar Lagumdžije..I sigurno mogu argumentirati svoje tadašnje stavove..međutim danas..kao I on sam..I ja priznajem svoje greške..velika je stvar da čovjek pogleda u sebe, a ne da krivicu traži u drugima..trenutno je najzreliji I najkompletniji političar na BH sceni..Zlatko samo naprijed..ako bude sreće I pameti aktuelno rukovodstvo građanskog bloka će ga pozvati da ih predvodi..jer svi kad se saberu..sa personalnim kapacitetima..teško mu mogu parirati...

11 4

čuj

zlatko priznao greške i oprostio si mu? Kako da ja oprostim sebi i svojoj djeci i svom životu što povjerovah tom šupljologu. On se obogatio ja osiromašio do bijede. On se izvinuo a pola ovakvih kao ja je mrtvo od gladi i bijede zbog zlatka. Ja se nemam kome izviniti za svoju grešku djeca su mi po svijetu rasuta, a moja greška je zlatko i njemu slični. Zapaamtiti i nikad oprostirti, Dalekomu kuća.

0 0

* Sva polja su obavezna