Prije nego zavirite u partnerov mobitel, ovo trebate znati

Prije nego zavirite u partnerov mobitel, ovo trebate znati Izvor: Pixabay (ilustracija)

Jeste li ikada došli u napast provjeriti poruke svog partnera ili partnerice? Ako jeste i ako ste to zaista i učinili, napravili ste pogrešku.

I niste jedini, mnogi imaju priliku zaviriti u privatnost svojih partnera u današnjici kada je nezamislivo biti bez pametnog telefona, a time i svih komunikacijskih kanala i informacija u samo jednom uređaju, piše Večernji list.

Istraživanje provedeno 2014. godine, koje je provela tvrtka Avast, pokazalo je da jedan od pet muškaraca i jedna od četiri žene provjeravaju poruke na telefonu osobe s kojom su u vezi.

“To je vrlo delikatna situacija", poručuje Stephanie Macadaan, terapeutkinja iz Los Anglesa.

“Ako to radite, to pokazuje nedostatak povjerenja u vezi, a to se ne riješava na takav način. Ako svom partneru ili partnerici ne vjerujete, vrijeme je da sjednete za stol i o tome otvoreno porazgovarate. U suprotnom, pogledom u poruke možete doći do krivih zaključaka za koje niste tražili pojašnjenje ili ste unaprijed osudili vezu na propast."

"Provjeravanje privatnih poruka je znak očaja", kaže terapeutkinja Elisabeth LaMotte i osnivačica DC Counseling & Psychotherapy Centra.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Tagovi: mobitel , veze

Komentara 0

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

* Sva polja su obavezna