Novi dan: Gosti su Amira Medunjanin i Ismir Jusko

Novi dan: Gosti su Amira Medunjanin i Ismir Jusko Izvor: N1

U subotnjem izdanju Novog dana gledajte:

Ismir Jusko - bivši specijalac, šef tima za antiterorizam, šef Kabineta direktora Agencije za policijsku podršku, savjetnik ministra sigurnosti BiH, ministar unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo govori danas za Novi dan o ubistvu dvojice policajaca, policiji, sigurnosti u BiH. Također, iz pozicije ministra komunikacija i prometa BiH govorimo o projektima ovog ministarstva.

30.11. nastupiće u Slavonskom Brodu, 06.12. u Sarajevu, a 14.12. u Novom sadu. O sevdalinci, sevdahu, albumima, koncertima, kulturi, za Novi dan i u Sarajevu i u Zagrebu i u Beogradu govori Amira Medunjanin.

Uživo smo u Banjaluci, sa nama je Gordana Katana - novinarka Oslobođenja. Razgovaramo o političkoj situaciji u BiH, Izbornom zakonu, CIK-u, koalicijama, migrantskoj krizi.

Danas u Sarajevu promocija Rockschool edukativnog programa koji je od januara u programu Instituta za muziku, teatar i multimediju, a koji ima saglasnost Ministarstva za obrazovanje, nauku i mlade da je program značajan i da se može promovisati. Tim povodom gosti Novog dana su Alma Ferović - Fazlić - Direktorica Instituta za muziku, teatar i multimediju i Tarik Tanović polaznik škole.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Tagovi: Novi Dan

Komentara 0

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

* Sva polja su obavezna