Dragičević advokatima: Mogli ste me obavijestiti!

Advokatski tima angažovan na slučaju ubistva Davida Dragičevića danas je boravio u Banjaluci gdje je imao sastanak u Okružnom javnom tužilaštvu. Davor Dragičević je u izjavi za N1 priznao kako nije bio obaviješten o dolasku advokata, te je poručio da ukoliko uskoro ne bude pomaka u slučaju Dragičević da će se "zahvaliti na njihovoj nesaradnji".

Izvor: N1

"Bio sam upućen, ali nisam bio obaviješten koji dan i kad. Preko svojih izvora sam saznao da su u Tužilaštvu. Mislim da oni trebaju da zastupaju Davida i Davora Dragičevića, a ne Tužilaštvo i državu. Nisam bio obaviješten uopšte da su danas u pola 3 ušli u Tužilaštvo", kazao je Dragičević, te dodao:

"Ne bih prejudicirao neke zaključke, ali i ranije sam rekao ako bude pokušaja da se umanji zločin za ubistvo Davida Dragičevića ostat će samo jedan član advokatskog tima. Ostalim članovima tima ću se zahvaliti na neradu i bit će im otkazana moja punomoć. Aposlutno neću dopustiti drugo ubistvo svoga djeteta. Ko je njih doveo, kako ih je doveo, to mene ne interesuje".

Dragičević je sačekao advokate na izlasku iz zgrade Okružnog javnog tužilaštva kako bi ih upitao zašto ga nisu obavijestili u vezi sa dolaskom u Banjaluku. Pogledajte kako je izgledalo susret...

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 7

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Zakon

Davore,koliko ja ovo vidim i pratim ostao je samo stari albanski zakon Leke Dugadjinija.Sva borba je bila bezuspješna jer sprega institucija je i dalje jaka i nemaš se kome obratiti.Žalosno i jadno ali je fakat tako.

8 7

Delbob

Ljudi rade besplatno da pomognu u pravednoj borbi Davoru i nadam se da će uspjeti u tome.

8 6

N2

Davore povuci ih sve za sobom nemas sta izgubit to ce izgleda biti jedini nacin

9 4

* Sva polja su obavezna