Tomić: Advokatski tim u slučaju Dragičević više ne postoji

Tomić: Advokatski tim u slučaju Dragičević više ne postoji Izvor: N1

Jedan od članova i šef međunarodnog advokatskog tima Duško Tomić koji je angažovan u slučaju "Davida Dragičevića", danas je kazao da više nije šef tima, te da tim više ne postoji.

Tomić je to potvrdio novinarki N1 Anđelki Marković koja je pratila razvoj situacije u vezi sa slučajem. Tim su činili Zora Dobričanin Nikodinović, Duško Tomić, Ifet Feraget i Anto Nobilo.

"Više nisam šef advokatskog tima Davora Dragičevića. Tim više ne postoji jer su naši stavovi različiti", kazao je Tomić.

Podsjećamo, advokatski tim angažovan na slučaju ubistva Davida Dragičevića danas je boravio u Banjaluci gdje je imao sastanak u Okružnom javnom tužilaštvu.

Davor Dragičević je u izjavi za N1 priznao kako nije bio obaviješten o dolasku advokata, te je poručio da ukoliko uskoro ne bude pomaka u slučaju Dragičević da će se "zahvaliti na njihovoj nesaradnji".

"Bio sam upućen, ali nisam bio obaviješten koji dan i kad. Preko svojih izvora sam saznao da su u Tužilaštvu. Mislim da oni trebaju da zastupaju Davida i Davora Dragičevića, a ne Tužilaštvo i državu. Nisam bio obaviješten uopšte da su danas u pola 3 ušli u Tužilaštvo", kazao je Dragičević, te dodao:

"Ne bih prejudicirao neke zaključke, ali i ranije sam rekao ako bude pokušaja da se umanji zločin za ubistvo Davida Dragičevića ostat će samo jedan član advokatskog tima. Ostalim članovima tima ću se zahvaliti na neradu i bit će im otkazana moja punomoć. Aposlutno neću dopustiti drugo ubistvo svoga djeteta. Ko je njih doveo, kako ih je doveo, to mene ne interesuje".

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 7

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Sale

Tomic najpoznatiji po tome da se dogovara sa suprotnom stranom

12 6

Anwald

Jednostavno nije onako kako bi Davor, Šukalo & co htjeli, to su mu i rekli a on to neće da čuje, jer pobogu Vaskovic zna šta i kako je bilo.

15 4

Ја

Доста сте и трајали. Све су то лопине које дјелују у истом кругу (тужиоци, судије и адвокати)

31 6

* Sva polja su obavezna