Pozitiv

Pozitiv

Sadržaj "Pozitiva" će biti lagane teme, opušteni razgovori s gostima, muzika, moda, film i pozitivne priče običnih ljudi, Vaših komšija, poznanika ili Vas!

Emisija revijalnog karaktera za cilj ima da u Vaše domove unese dozu pozitivne energije nakon radnog dana, ali i da Vas informiše o dešavanjima u Vašem gradu. To su osim Sarajeva - Banja Luka, Mostar, Tuzla, Zenica, Zagreb, Beograd i svi oni gradovi s kojima nas Vi povežete, predlažući priče i dešavanja, ali i goste, što znači da ćete ujedno i Vi biti ti koji će birati teme emisije.

Pozitiv će se emitovati svaki radni dan u 17 sati i 20 minuta.

"Emisija je revijalna i njen sadržaj će obuhvatit sve ono što inače ima vrlo malo ili nikako prostora da bude emitovano, a pozitivno je i priča je svih onih koji nas gledaju. Tu ćemo osim muzike, filma, sporta i ljudskih priča, razgovarati i o svakodnevnim temama kao što su zdravlje, fitness, pismenost...", rekla je voditeljica nove emisije u programu N1 televizije.

Ona je dodala da će u studiju imati goste s kojima će elaborirati sve ono što nas zanima, a gledaoci će imati priliku postaviti pitanje gostima i direktno se uključiti u emisiju.

"To će svakako biti emisija čiji sadržaj će nas odmarati, a to nam svima treba u ovim danima", poručila je Šemić.

Voditelji