Deen otkrio na kojem će jeziku pjevati na Eurosongu

Deen otkrio na kojem će jeziku pjevati na Eurosongu Izvor: Facebook

Bosnu i Hercegovinu će na Eurosongu 2016. godine predstavljati Fuad Backović Deen, a na bini će mu se pridružiti pjevačica Dalal Midhat.

Pored ovoga dvojca, dio bh. tima će činiti Ana Rucner, Zuzi Zu i reper Jasmin Fazlić Jala. Također, kao jedan od autora pjesme se pojavljuje Almir Ajanović. Eurosong se naredne godine održava u Štokholmu u Švedskoj.

Bh. predstavnik Deen je na svojoj Facebook stranici objavio kako će pjesma naše države biti izvedena na bosanskom jeziku, odnosno na jezicima naroda u BiH.

"Ona će imati i svoju englesku verziju, ali samo za svrhu promocije iste. Jedva čekamo da je čujete po prvi put! Promocija će biti u drugoj polovini februara", naveo je Deen na svome Facebooku.

Pjesma predstavnica BiH na ovogodisnjem ESC u Stockholmu ce biti izvedena na nasem maternjem jeziku odnosno na jezicima...

Posted by Fuad Backović Deen on Thursday, January 21, 2016

Komentara 5

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Pretorijanac

Ja bas mislio pjevace na Moldavskom ili Maltezanskom jeziku. Pa de ba ko vise gura tog feminiziranog retardiranog ali zato nadasve odvratnog babinog sina. Nemoguce da je babo Zaim sam toliko uradio na njegovoj promociji. Nije dosta sto dobija pare kao "slobodni umjetnik" i to pare Bosanaca i Hercegovaca ni za sta, nego ga jos moramo gledat. Ima li iko u drzavi ko njega voli? Ne vjerujem. To je Fudo Marjanovo obicno.

0 0

Neustavno ime RS

Daj ne sramoti nas više Tita ti.

0 1

Kako divno Fudo pjeva a koliko dugo živi u Milanu, (kao i sva druga kantonjerska djeca nastanjena sirom zemalja EU o trošku djece u kantonima) , pravo je čudo da babin sin Din još nije propjevao u Milanskoj Skali, sa dužom pjevačkom karijerom od Andrea Bocellia koji je glasom osvojio Skalu i Svijet, nego o čijem ce trošku mladjani trio Zu Zu, Dalal i Din promovisati - koga?

6 0

* Sva polja su obavezna