Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ateist

Ali ja nisam jugovic ali govorim 5 jezike. Sva tri religije cinile genocide u svojoj istorije.verujete u coveka i njegove verlijine.

5 3

Douglas

Douglas Murray je ugledni novinar, al lakse je staviti etiketu "islamofob" nego tu nesto debatovati...

15 1

Adi

Ja u svojoj sobi imam kartu Svijeta.Čuvaj se Svijete.Zauzet ću te.

5 14

Romi

Vi svi koji napadate Orbana ne kritikujete Islamisten u Pakistanu u Egiptu Pitate li se kako je tamo kršćanima.Muslimani kada dodju u EU traže da imaju sva prava kao u svojoj zemlji a što ja ne mogu u S Arabju s lancicem s križem to je za vas uredu.Svi vi koji napadate Orbana ste licemjerni.

67 25

Ana

EU jest kršćanska.Mi molimo da uđemo u njihov dom pa im onda krojimo kapu.U Pakistanu su htjeli javno ubiti onu jadnu kršćanku zbog jedne riječi a svi ginu utapaju se i hrle u tu nevjerničku EU koja je prepuna blasfemije.Kako to???

20 11

Znam po nesto

Mrzi “multietnicku”;”multikonfesionalnu”;”multikuturnu”....multiPRAKTIK “jednu i jedinu,nedjeljivu”!!! Predlazem da mu se zabrani ulaz,npr. To je (najbolji)ministar izvjezbao na sumljivim piscima pa zna kako idu ti urneci,vec...

4 13

Ateist

Zabiravio ili ne zna gos. Orban da su medari Mangoloskog poreklio. Hriscsnstvo i njene izvora blisski istok( Mujsija Jesus i Muhamed)nisu genijallsi duhovne filizofije. Evropljavi su primili hriscansvo sa bliskoga istoka. Diole fasizme .

28 5

Miki Vrbas

ispravi rukospis, orban je car na ovim prostorima, nj. vreme tek dolazi, stvara se nova međunarodna koalicija

11 21

Asaf

@Ateist O Muhammedu A.S. ljepše piši.On jest genijalac.Čudi me koliko si lajkova dobio.

7 7

Hm

Jos jedan fasisticki udar na drzavu stariju od vlade Viktora Orbana.

29 11

* Sva polja su obavezna