Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ostali

N 1 ne pljuje po drzavi,zemlji,oni konstatuju stanja,kroz saopstenja daju indikacije,daju informacije,a mi ,ako imamo imalo pameti,mozemo zakljucivati je li nam dobro ili nije.

2 0

Ostali

Po ovom posljednjem,nasa bi dheca; magistri i doktori nauka,trebali sluziti Novalicu za 1.000 KM,a ne valorizovati svoj rad za 10.000 eura! Ja draga pameti! Nije ih Novalic skolovao,nego njihov babo.Ili si ti, moj prijatelju,slijep kraj ociju ili su te ovi na svojim sijelima vec uhkjebili...

2 1

Kako nece odlaziti kad vi sa N1 svako 2-3 mjeseca izbacujete ove podatke a svaki dan blatite i pljujete po ovoj zemlji kao da je najgora na svijetu. Mi Bosnj volimo i volit cemo i ponosni smo na nju. Nikad je necemo prodati za pare i biti sluge svabama, francuzima itd. I nikad je neceno rusiti i pozivati na nemire i proteste kao sto to rade vasi novinari.

1 8

Ostali

Stranke koje su imale svoje vojske i koje od 1990.participiraju non-stop u vlasti trba skloniti sa politicke scene.One su odavno zagadile BiH prostor i svojom djelatnoscu i dalje rade na razgradnji drustva.U sve pore drustva su instalirali svoje kadrove,tako da se pravi gradjani,koliko god su skolovani, ne mogu instalurati,zaposliti...Tako nasa djeca odlaze i imamo vec milionsku emigraciju,koja nije samo ekonomska,nego i politicka!!!Jadni ovi kad se nasa djeca pocnu vracati kao Amerikancu,Australujanci,Svedjani i Norvezani,Englezi,Francuzi,Nijemci!!!

1 0

Sudija

Napustit će je još dvoje 50-godišnjaka. Smeće od države su napravili

4 0

Ostali

Na Opcinskom Vijecu Zepce vladajuca struktura/ HDZ i SDA / nisu htjeli prihvatiti ni preporuku nekih stranaka da se o toj temi diskutuje,na nekoj od tematskih sjddnica,a kamo li da se sa ndkim programima ukljuce da se trend iseljavanja,pa makar na kpcinskom nivou umanji...!

3 0

Covjek

Pa glasajte opet.

3 0

Godfather

Ljudi traže egzistenciju za svoju djecu, neće više niko ko je pametan da ratuje i troši godine po rovovima dok se pojedinci bogate, ovde nema perspektive ni za koga, BiH je zemlja bez budućnosti za većinu građana. Ovde ostaju samo oni koji rade na budžetu, koji imaju dobre plate i ratni profiteri koji su bogatstvo stekli na grbači onih koji su bili u rovovima i pucali jedni na druge dok su neki redali vreće sa parama i govorili narodu samo naprijed! Ovo je naše!!!!

4 0

Mato

Moras staces pored tolike administacije ispektora politicara i da ne nabrajam zaboli me stomak

2 0

onaj koji odlazi

Da bi gradjani prestali odlaziti nije dovoljno samo stalan i siguran posao. Odlaze i oni koji imaju posao.Politicari (trojka)to znaju i stalno proizvode krize i prijetnje i stvaraju osjecaj nesigurnosti.Oni to znaju jer tako se cisti drzava od onih koji nikada nisu niti bi ikada glasali za takve nacionalisticke ekstremne opcije.Ovako im ostaje stabilno i cisto glasacko tijelo.Niste nikada culi ni rijeci o njihovoj zabrinutosti ovim odlascima.

16 0

Elvis Jajce

Svi koji mogu ja bi im preporucio da bjeze.

16 1

Hadzo

možeš ti Elvise sa tako lijepim imenom,čak i u Ameriku a sta ćemo mi?

2 0

* Sva polja su obavezna