Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Kamenko

Ovaj mislilac do Bakira izgleda da je sjeo na nesto tvrdo....

0 0

Above the limits

U laži su krate noge, osim ako iste nenadograđuju. Bilo kako bilo ništa nije vječno, tako neće ni ovaj narod biti primoran da trpi nametnute lidere, vlast, zakone, zauvijek. Molim se Bogu da pravda pobjedi u domu mom i u domu drugih ljudi, jer samo pravda i istina nije laž. Ja znam šta je moja istina, i moja djeca će da znaju, prijatelji ali i neprijatelji će da znaju, kada za to dođe tren. Zapamtio sam mnogo, od rođenja pa do danas ! Jednog dana i mi ćemo se pitati, a do tada neka je Bog s vama.

2 2

Cama

To bakire

5 2

Am

Očigledna laž i izvrtanje i stavljanje riječi u usta Gospodinu Izetbegoviću! Izmišljaju, lažu i preokreću ono što se desilo prije dan dva a ne da ne govorimo o istoriskim dogadjajima od prije 25, 50,70 ili 10 godina!

19 2

299/lahka.b

Ne obracajte paznju na srpcad I njihove izjave! BiH je jaca nego ikad!!!! Mnoga zlodjela zlocini pa I Genocid nad Muslimanima su pocinjeni od strane srpcad I to se vise nikada nece desiti!!!!! NEDAMO TE BOSNO I HERCEGOVINO!!!!!!

13 4

ne

debil

0 0

Samko

SRBIJO NEMIJESAJ SE U BIH MOZEMO SARADJIVAT AL NE MIJESAJTE SE U NASE ODLUKE BOLJE VAM JE DODIKA SMIRITE TO VAM JE PAMETNIJE A VI GA STITITE SA SUTNJOM !!.

20 5

Inat

Bake,ne vadi se sad i ne izvinjavaj se nikome!Poslije izjave,porastao si u ocima Bosnjaka,nemoj da sada padas na dno.Ostani pri svome.Da li se neko sijeca sta je onomad Mile sanjao u BGD-u pred Vucicem i srbijanskim vrhom?I...sta?Nista,niko nista!

18 4

299/lahka.b

Nije Bakir rekao ono sto srpcad pisu prema tome spustimo loptu. Informer (Vucicev) svojim naslovom danas salhe poruku Muslimanima da ce nas opet klati I spaljivati a ni jedan srbin to danas ne komentarise!!!!!' BOSNO I HERCEGOVINO VOLIMO TE NASOM KRVLJU!!!!

13 0

B

Hajde sram vas bilo više! Da niste opet žrtve drugih?! Da vi želite BiH normalnu drugačije bi se ponašali!

8 2

AB

sram i tebe!

1 0

Klix

Nece oni da rjesavaju probleme oni hoce da ih stvaraju kao sto su pokusali u C.G. i Makedoniji

12 2

Ma

sa vama više ne treba razgovarati, vi ste pukli kao stranka i kao država poput Bakirove revizije!

4 11

jozo

Pa vas vise niko neslusa !

2 10

E

eto vas slusaju, e moj Jozo nas si naivan.

7 2

Ma

slušamo i te kako!

1 1

* Sva polja su obavezna