Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mitropolit Vraziji

Vidi brace vidi im sljemova.

0 0

Roko

U borbama oko nadmudrivanja između partizana ,četnika ,na jednoj strani i ustaša s druge strane ,postoje potrebe kod partizana da se njihova strana omasovi zarad nadmoći kontra četnika .Tu im trebaju muslimani Bošnjaci jer su inače partizani malobrojniji u odnosu na četnika i ustaše . Zato smo imali klanje po Hercegovini i širom djelova Bosne pod srpskom upravom jer trebalo je da se kod poklanih izazove netrepeljivosti prema onima koji su navodno klanje i činili ,kako u Ahmićia tako i u Prjedoru ,... Znaci veliki je interes bio i još uvjek je ,pokoriti muslimane Bošnjake ideologiji kojoj je vrijeme donijelo kraj ukoliko ne pristanu biti dio nje ili njenih protagonista .Strašno ali zaključak je lako izvući iz svega šta se dešavalo i šta je trenutno na sceni .

3 0

Nin

Prva strateška greška Stranke demokratske akcije je u programskom stavu pri osnivanju stranke u proljeće 1990. godine da je u Jugoslaviji (SFRJ) potreban novi dogovor naroda. Umjesto da se u prvi plan stavi neupitnost Republike BiH, kao države .... UNUTAR JUGOSLAVIJE ? Pa vjerovatno je program stranke SDA sastavljao njegov rođak Raif Dizdarević pa je stranka takva kakva je a u BiH ne može ništa naprijed jer je tu zbunjujuća SDA politika i njen tobožnji nacijonalni program za muslimansko bošnjačku populaciju . POSTAVLJA SE PITANJE KAKO NEMA DOGIVORA U BiH ? A odgovor je jasan i vidi se iz priloženog .

2 4

Mitropolit Vraziji

ne madjijaj u prazno.

0 0

Vidjecete

Odlican komenter. Ja ucu uzeti poslednju recenicu iz komentere i postaviti pitenje" Suštinsko je i pitanje da li će nakon izbora iduće godine u BiH biti uspostavljena vlast s kojom će Brisel i Vašington moći ozbiljno sarađivati. Ja mislim da nece, jer ce se situacije u izbornoj godini jos vise zaostriti. Na pomolu je ozbiljan sukom izmelju Bosnjaka i Hrvata. Nestvarno rijateljstvo "dolazi na naplatu".

6 1

Gradjanin BIH

Svaka cast,pravi komentar

11 3

Ništa

nije otvoreno, zna se da je F-BiH pukla i samo je pitanje kratkog vremenskog roka kada će kompletno nestati kao država!

3 11

Haag

Pukle su HDZ BiH I HDZ HR dvije udruzene zlocinacke organizacije.

13 3

* Sva polja su obavezna