Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Voda

Skuliraj.

1 0

Catalon

Cavicu znas i sam da je Coviceva izjava sramotna.Uadto natusavas svoj solidan imidz Sta bi bili fa je taj licemjer i promocatelj zlocina o zloci aca (pravosnaz o osidkenih) u kontekstu price naveo Hrvatsku.Molimmmmm?

2 1

Catalon

Da li ste g.Cavicu istovjetno reagovali ds jd Covic,kao sto radi odavno, u.jesto Srbome naveo Hr.?Nezamislivo je fa jedan od tri celna covjeka jed e drzave kaze ds ce u bilo kom potanju slojedito polotoku druge zemlje.Nonsens.Licemjer i promicatelj zlocina 1

3 1

Bosnjak/1972

Manite se corava posla!!!! Vi ste dokazani I osudjeni zlocinci I vi I ova saka jada hrvatica.

5 2

Sajo

Sve je to providno,sta vi pricate vi koji slavite zlocince i kao fol kritikujete one koji brane Bosnu kao svoju drzavu.Bolje bi vam bilo da se sakrijete i ne pojavljujete vise u javnosti!

5 4

Hrvat

Ima bakir svijih aferima ali sad je postuoio ok nece se o bih donositi odluke u srbiji i hrvatskoj mi volimo nasu bih covic ivanic i vucic svi prde u jednu tikvu vise mi ih je muka gledati i slusati njlhove lazi narodu

5 2

~~~

Znamo Dan drzavnosti BiH znamo.......( a voljeli bi smo sve zaboravti), pa vise nije bitno sta kaze nego KO KAZE.

0 2

Ostavijo poruku..

Bake sam protiv svih za svoju Bosnu i Hercegovinu,,

14 3

Ja

Vi ste pijuni Beograda i Zagreba i ganjate njihove interesa a Bakir jedini brani interese BiH i ponaša se kako treba.

15 3

Esma

Izetbegivic sasvim ispravno postupio i cestitam mu!

18 3

Pa

nema ni jedinstvene zemlje tako da nikada neće ni biti jedinstvenog stava i sa tim je disolucija BiH neminovnost i stvaranje dve ili tri nove državice, koje bi u svakom slučaju bile funkcionalnije od ovog propalog eksperimenta internacionalne zajednice, a po najviše SAD-a!

7 11

Cavic u pravu

Tu si posve u pravu, u Bosni je "Nemoguće zauzeti jedinstven stav". Ili, kako bi Kusturica rekao: "U Sarajevu nije nemoguce sa koncenzusom popiti ni kafu"

4 10

Zasto ne reci

Reakcija predsjednika politickih stranaka iz rs ,( Cavica,Govedarice,Ivanica i inih) opozicije a pogotovo pozicije na izjavu Bakira Izetbegovica bi bila iznenadjujuca da su je drugacije komentarisali.Tko god stane u odbranu BiH, nasi vajni susjedi skoce kao da ih je neko vrelom vodom polio.To pokazuje njihovu zelju da svaki od njih uzme dio BiH,te da ono sto nisu uspjeli u ratu sada nastoje u "miru" Da je Bakir sutio i klimao glavom opet bi mu nasli neku primjedbu.Sve je to ista halasa bezlicnih ljudi. Sto Haris Silajdzic rece: " mnogi gledaju na sat kada ce BiH nestati,a ne znaju da BiH ima vrijeme".

10 2

Mirsad

Bakir me ne interesuje niti cu glasati,ikada, za SDA,ali je,ovog put a, rekao is tiny, i postupio !

15 2

Normalan

Tesko onome ko je cio zivot poltron pa tako i ti cavicu. Cemu se mi mozemo nadati od vas svi ste vi isti sa istim stavovima. Tu vam se i bezobrazni covic pridruzio.

13 3

Zasto ne reci

Eto trebo je sutjeti na skandaloznu izjavu Covica koji se uvlaci i Vucicu i Plenkiju kao i svakome ko bi mu mogao pomoci da opstane i ostane gdje je. Ortodoksni poltron.

14 2

Oko

Jeli to jedinstven stav da centrale preda Srbiji to za vas jeste stav a sto Bakir neda odmah nevalja Bakir.

31 3

Eliot Nes

Čaviću, vratite se pod kišobran BiH pa komentarišite postupke članova Predsjedništva BiH.

30 4

Naravno

Bakir je po vama trebao da brani interese onih koji su nas ubijali

32 4

Volim BIH.

Cavicu, mojne, na lazi koje je Covic izrekao treba sutjeti?! Covic je lagao i Srbiju i BiH, jer nema stava u Predsjednisvu oko tog pitanja, niti se kada o tome raspravljalo. To sto je uradio Covic, reci svoj licni stav kao stav Predsjednisva je veliki diplomatski skandal, a posmatrano unutar BiH to je neuspio pokusaj da se Bakiru podvali. Sram ga bilo! Kao negator evropskih vrijednosti Covic nema srama.

30 4

Cirkus

Kad prihvatite da je Bih drzava svih ljudi koji zive u njoj a ne da nam sudbinu kroje u ZG iBG i da ih u sustini boli briga za nas onda ce biti sve moguce i mnogo bolje. Sadasnja garnitura politicara je nesposobna otrovna i koruptivna

29 3

RBIH

BAKIRU PUNA PODRSKA .ISPRAVNO STE POSTUPILI PREDSJEDNICE IZETBEGOVIC.VANJSKA POLITIKA SE VODI U SARAJEVU A NIKAKO U BEOGRADU I ZAGREBU.

33 4

Mladen Mladenović

Moguče itekako samo je potrebno više gledati u svoju kuču a ne komšijinu.

26 4

Oko

E moj Cavicu vi zamjerate Bakiru sto je rekao da vanjska politika se vodi u Sarajevu,a Covic ne moze da prica u ime Bakira da vanjsku politiku u vezi Kosova vodi Srbija a da ce Bosna da prati Srbiju. Vas boli istina a vi kazete da Bakir nanosi stetu BiH,pa ako je tako to bolje za vas sta se vi sekirate vi i tako nevolite drzavu i raditevprotiv. Vi ste izdajice. Hoce Vucic obe brane hoce Vucic Rudo i jos terena nema toga gramica ostaje na drini na ne treba vasa zemlja koja je ukleta.

29 4

.

Cavicu. Znamote. Vrlo dobro.

18 3

Mirsad Hrvat

E da ste svi malo tolerantni radi sledeći generacija.Ali podržav nastup Bakira u Srbiji.Niko ne sme da te pljuje u životu.To ti je način života u regiji.

47 5

* Sva polja su obavezna