Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

~~~

Oni su sve papire unistili, zacrnili, pa ko ce im kriminal dokazati, a da opet podju, ne znam ali opet oni samo koji bi znali stigli bi uteci. Ja sa ovom garniturom nisam uopste optimista.

2 0

Bosanac

Hoće entitete a oni će uvijek proizvoditi tenzije među narodima i to sve više i više i graditi najgore generacije. Bosna se ne može podijeliti i da bude normalna država jer smo svi previše povezani. Najveći problem je bezakonje na najvišem nivou. Kad se tu počne provodit zakon biće bolje samo ćemo se vjerovatno načekati.

55 7

Bosanac bosancu...

Ima Zakona! Njihova prisutnost nije upitna ali se primjenjuju selektivno. Ne vrijede Zakoni u BiH za sve jednako! Neko ukrade "metar drva" iz didovine/đedovine i odmah u bajbuk, a neko krade "od rata na ovamo" i niko mu ništa ne može! osim toga, Zakoni i jesu za fukaru! Šta li bi fukara tek uradila da nema Zakona?! Ukrali bi i same političare pa nas ne bi imao ko taslačiti sve ove godine! Dakako, tu je i tužilaštvo/tužiteljstvo koje je "poluga" političarima koje "čuva" Državu (čitaj političare) od naroda jer narod je "s Marsa pao" pa mu Država nije draga, a ONI su ovdašnji pa je čuvaju! Bog zna da su razlozi sasvim drukčiji od pomenutih!

3 1

* Sva polja su obavezna