Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Nikola

Treba ukinut tu glupost "konstitutivnost". Pa bi automatski nestala i ugrozenost "manjine" i dominacija "vecine". Covjek se kandiduje kao Bosanac, Hercegovac, Krajisnik, Posavljak, Podrinjac....itd itd

0 0

Sposobnost

Radi se o političaru koji godinama živi u visokoj politici zahvaljujući svojem imenu i prezimenu i simboličkom kapitalu koje to ime i prezime nosi: Hrvat, a naš, po našoj mjeri, prava raja; borac Armije BiH; nosilac zlatnog ljiljana; priča bosanskim jezikom a ne nekim hrvatskim... I to je manje više to, čitav sadržaj koji nudi političar koji je svoje ime i prezime podebljano nekim „patriotskom“ uhu ugodnim floskulama pretvorio u zanimanje. I to je to.

2 0

Babin 100%

U Krajini te narod postuje ali nazalost ne dodjes nam cesto. Mislim da ces dobiti vise hiljada glasova, treba se rjesiti ovih kriminalaca koji trenutno vladaju.

2 1

Mirsad

Nastavak prekinutog komentara. Kad si bio vlast ostavili ste SDA kadrove na polozajima koji su vas iskoristili i razbili iznutra te vam praveci smicalice i afere tokom vlasti a kad su oni pobijedili pomeli su vas sa svih pozicija i sada sta je tu je zato ako dobijes ponovo priliku vladanja i odlucivanja mudrije nastupaj i puno odlucnije ali sa velikim umovima i strucnjacima a ne nesposobnima iz vlastitih redova samo zato sto su ti pljeskali tokom izborne kampanje.

3 1

Mirsad

Komsicu znam da si pravican i posten to govori tvoje materijalno stanje da si se htio uvezati sa lopovima imao bi kao i oni Vile Jahte i milione na Bankovskim racunima. Ali ako si u vlasti onda budi doslijedan u svemu ja ti dajem samo jedan minus kad si obnasao vlast kao clan SDP sa Zlatkom

1 1

Diplsp.

Komsic je bio clan predsjednistva u dva navrata. Budimo iskreni, sta je to on uradio da bi bio prepoznatljiv. Nista posebno, pustao je, a sto stalno radi, rodoljubive floskule, u stilu "bolje je biti zdrav nego bolestan".

6 6

Lucija

Za razliku od Covica koji na svakom koraku ruku pod rumu s Dodikom razvaljuje suzivot i tolerancijj u kojoj smo mi rodjeni i sto nam je po rodjenu bilo sasvim normalno.Niti smo se pitali koje si vjere i odakle dolazis niti bilo sta sto kvari ljudskost.Bolji je covjek tisucu puta od Covica koji se sdusno zalaze za EU a sve obratno radi.

4 4

Bolje

ti je da se ufatiš bauštele , da nešto korisno uradiš , ili da kopaš kakve kanale , nisi ti za polikite 😛

4 4

Za Fahru

Fahro bolan kome si ostavio Cazin, Kladusu, Buzim i dio nase zemlje iza Une. Da nisi mozda Kolindi ili Covicu koji to i trazi. Fahro to se kaze : Od Drine do Gline ( Glina rjecica ).

4 4

Ublehaš

ma hajte molim vas ...

5 5

Ogi

ZA KOMŠIČA UVIJEK

17 7

Memo

I od moje obitelji glasovi.Bravo

16 4

Miki

Odma upisi od moje mnogobrojne familije glasove a to je vise od 50 SRETNO TI BILO

13 4

Bosanac

Prvi glas je od mene nek sa srecom.

29 4

jozo

Znaci sad si opet Hrvat , :)

13 20

Ma

veći čovjek,a Hrvati su u Hrvatskoj!

13 5

Komšića za Predsjednika

Samo istinske borce za BiH birati da nas predstavljaju nije bitno ko su.Borci ARBiH probudite se glasajte za one koji vas razumiju,nećete doživotno tražiti pravdu na ulici i pod šatorima.Za Komšića !

60 4

Ivo

BiH... baj, baj...

4 23

Ma

baj baj baj baj Čoviću!

17 8

Mirza

baj, baj Ivo.

16 6

Fahroo.

malo sutra Ivice, biće Bosne a bogami i nas u njoj i to od Save do Neretva i od Une do Drine pa ako ti se ne svidja ti razguli

19 6

Aldx

Ovo mi izgleda kao dar sa neba za Čovića , Kolindu i HDZ.Tamo gdje ima viška strasti uvijek je i manjka mozga.

14 3

As

Za bosnjackog clana?

14 6

Hm

Evo imas prve glasove od mene i moje obitelji! Sretno!

22 5

Lucija

hvala svima koji normalno razmisljaju ostanimo takvi i trezveno na glasanje i skinimo lopovsku bagru s trona.Oduzmimo im nelegalno stecene vile .

1 3

* Sva polja su obavezna