Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Drznik

A gdje ide jel u Ankaru saudiju ili izrael

0 1

Mirsad

Za Klop Ti ocito slabo poznajes geografiju i medunarodno pravo izlaz na More, jeste da su sredstva odobrena za izgradnju ali tek kad BiH da svoju saglasnost a sto ti i tebi slicni prisvajate tudje teritorije to je vas problem. Sad ce te dobiti po nosu od EU za ne postivanje Evropskog suda i presudi kojeg je donijo u vezi razgranicenja sa Slovenijom sva ce vam sredstva biti zamrznuta i onda cekajte bolja vremena vi bi da diktirate pravila igre svakome e nece moci sacekaj jos malo.

1 0

Mirsad

Intetesuje me kako ce te ministre graditi nesto na tudjoj teritoriji bez pitanja ili mislite silu upotrijebiti za realizovanje vasih planova. Niste ni sa Slovenijom jos okoncali spor a vec otvarate novi problem. Toliko o postivanju druge susjedne zemlje ali zapamtite tek kad dobije Brussel dozvolu od BiH onda mozete graditi a dotle projektujte do mile volje.

4 2

bubashvaba

ne znam mirsade trebaju li uppste traziti dozvolu od bih zato sto samo spajaju svoju teritoriju preko svoje teritorije... naravno postoje propisi koje treba ispostovati i to je to... bojim se da ovi nasi politicari samo lupetaju po ovom pitanju o bez potrebe dizu tenzije

0 0

Klop

Most se gradi na teritoriju RH i niti jedan metar nije u teritoriju bh,a što bh nema pravi izlaz na more to je njen problem.EU odibrila novac ,a bh ionako nikom nije bitna.

0 1

E

idete vi svi u propast to i hocete i zelite tesko vama sto ne postujete BiH kao priznatu drzavu

1 3

Visegrad

Nije korektno da sprječavate slobodan prolaz morem i zrakom !!!

1 2

GRGUR

Pa naravno da ide velika je lova u pitanju,€ U daje 375 mil€ za ovaj projekt

6 0

* Sva polja su obavezna