Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

pitanje za razmišljanje

Ne možemo više ništa učiniti po pitanju usvajanja akciza za gorivo.Ko je glasao,što je glasao ,protiv koga i sl.gotovo je ALI imamo mogućnost da reagujemo na slijedeće:cijene goriva mogu ostati iste ili sa neznatnim povećanjem ako se smanje trgovačke MARŽE koje se kreću od 20-30 feninga po 1 litru goriva.Zato političari treba da donesu odluku o ograničenju trg.marži kada je u pitanju visokotarifna roba kao što je gorivo.Cigarete takodjer spadaju u tu kategoriju i redovno svake godine dolazi do povećanja akciza ali je cijena cigareta svuda ista,što to isto ne može biti i kod goriva.20-30feninga je PUNO zarade na 1 litri goriva ,zbog toga i imamo ovoliko pumpi.

0 0

Zeka

Koja mudra glava je savjetovala radoncica da glasanjem za akcize pomogne izetbegovicu da dodatno pljackaju narod. Sta ce SBB dobiti time. Samo ce vas narod vise mrziti.

0 0

Haris

Nije vam dobar izracun pdv-a. Nedodaje se PDV na akcizu veca akciza na osnovnu cijena pa onda na tu cijenu PDV. Kad to izracunate gorivo ce poskupit za 0,22KM

1 0

Gastarbeiter

To može samo kod nas. Evo na primjer ja živim u Njemackoj i cijena goriva varira iz mjeseca u mjesec ili sedmice u sedmicu niti nešto pojevtinjuje niti poskupljuje zbog transporta. A dole kod nas koliko je već kako je pala cijena goriva nijedna cijena nije pala zbog jeftinijeg transporta, a sad posto poskupljuje gorivo cijene ce gore. Dok je ovaca biće i vune.

0 0

Antidemokuracija

Iz sive ekonomije odoše u crnilo

4 0

I

Samo poskupljujte . Jos malo necete imati kome . Opsta je selidba vani .

20 0

Mrzi mrznju!!

a i vani je poskupilo girivo 1,5 € u Sweden

0 0

Mrzi mrznju!!

ali gorivo je poskupilo i vani

0 0

Akcize

Eto usvojile se i akcize i narod će i to da plati i PDV koji niko nije ni spomenuo ali bilo bi interesantno da novinari sa N1 jer oni samo to mogu,da istraže onaj 0,01 fening koji se uveo prije nekoliko godina .Kao prvo za šta se uveo,koliko je prikupljeno miliona,ko ih troši,koliki je PDV,gdje se nalaze zalihe goriva,NTF dobro žive od toga itd...i najvažnije dokle će to biti?

18 0

Zenit

Narode Bosne i Hercegovine znate li vi sta je to BUNT??! Pa zar mozete tako mirno posmatrati sta vam rade politicari??! Ako se ne dignete pocrkat cete od gladi!!

13 1

Kamenko

Nema dizanja,proso vakat.....

0 0

Kakanjac

Bravo za Vladu, Bravo za Radoncica i njegovo djelovanje za boljitak ovog napacenog naroda...fuj

26 0

* Sva polja su obavezna