Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bule.

Zna li on uopšte šta znači riječ čast?????

1 0

12345678

Srbska čast. Još jedan dokaz da srbi nemaju pojma o jeziku kojim govore i da to nije srpski jezik, nego bosanski koji su ukrali i prisvojili. Ovakva otpad će brzo biti zbrisana, kad smo mogli ih dobiti jednom, opet ćemo. To je jedna mala grupica poput onih Šešeljovaca, gledali smo taj scenario. Gdje god je Ceca zapjevala i davala im moral, uvijek je uslijedio poraz. Najbolji primjer hotel Sanus u Sanskom Mostu. Neki dan je pjevala na privatnoj zabavi. Historija se uvijek ponavlja.

2 2

Je

Ako iko nema pravo da prica o casti i postenju to je dodik

2 1

popis

Dodik= duplo golo

4 1

Sajo

Nije to istina slazem se sa Miletom, nema srbske casti i nikad je nije ni bilo!

9 1

Bosniak

Ovo baja igra ruski rulet, da vifimo kakp će proći sa američkim kaubojima.

2 1

Visegrad

Opasno je sve to EU i svjet će to uzeti u obzir !!

11 2

Nato

Bas kao i 1992.

1 1

Mirsad

Joja..@ arsen lupiga. Daj saberite se svi da ne moramo vise ratovati. Zavrsimo posao jednom za svagda.

11 2

Istina

Mile i jataci su prvo krenuli u propagandu kazavsi da Bakir u tajnosti obucava 10.000 bosnjaka. Pa, remonti srbijanskih tenkova na palama, naoruzovanje policije u RS. RS se duze vrijeme sprema na secesiju. Vise niko nema pravo da na ovo suti ili poziva tuzilastvo da nesto uradi. Bojim se da ce vrijeme pokazati da ce doci do upotrebe oruzja od RS, i treba biti spreman na protiv mjere.

54 8

Scratch

Jest eto nisu pravojne formacije nego kulturno umjetničko društvo. Odmah to treba pohapsiti sve do jednog

41 3

Misko !

zajedno sa Dodikom !

39 3

E

TI HAKIJA ako nevjerujes Mekticu cuvaj za sebe ali prije ce da bude istina nego neistina Miloradu Dodiku nije vjerovati svi znamo i svi smo vidjeli a ti Hakija sjedi i cuti i vjeruj neprijateljima

20 5

Do Tokija��

Srpska čast😂😂😂😂🐽🐷🐖

15 14

Normalan

a gdje vam je cast u pruzju Pa to je dno dna.

6 4

Antidemokuracija

kao nokia

2 1

Mladen /Milana/ Mladenović

Svašta će osmisliti neprijatelji Republike Srpske a samim tim i Srba. Mnogi nisu svesni tog podmuklog rata, rata niskog intenziteta, koji se besomučno vodi, "ispod žita", stalnim prozivanjem Republike Srpske, Srba i Milorada Dodika, kao i njihovo prikazivanje u javnosti, koje asocira na sliku nekih poslednjih divljaka zalutalih u Evropu ili, onih mudžahedina u narandžastim odelima, koji su do juče, javno, pred TV kamerama, izvodili predstavu poznatu pod imenom "usecanje glava nevernika". To je toliko infantilno i uvredljivo za Srbe . Ovakvo primitivno, palanačko opanjkavanje, može samo da Srbe i Republiku Srpsku natera da sebe i svoju sudbinu nikada ne predaju u ruke nikakvim vlastima BiH, u kojima bi gospodarili Bošnjaci, preko raznih marifetluka, kako bi se zaobišao Dejtonski sporazum.

27 91

Ma

ne laprdaj ,nego ćete sve oteto i vratiti.Oteto -prokleto vam.

21 6

Antidemokuracija

on hoce da uništi bih i nije htio dejton 2 a uništava čast dejtona 1 dobio je entitet sto ovo nitko nema na svijetu.. Ja bi srbiju raspričao sa Kosovom Kosovo mora pomoći Sandžaku. Vojvodinu pripojiti Mađarima. Više volim Mađare nego srbiju..

1 1

Arsen Lupiga

Jedna je činjenica da je kraj onog rata 92-95 prolazio u porazima srpske vojske.Prbo ih zbrisala OLUJA u Hrvatskoj pa onda slavni peti korpus u BIHa.Ako bi bilo ne daj Bože rata nikakve paravojne formacije ne bi mogli spasiti RS.Ovo nije neka mašta već realnost.

84 17

Kamenko

Koja briljantna analiza.Da nisi ti clan Kkruga 99? .Sumnjiv si mi skroz....

9 16

Joja

A mi u Srbiji bi sedeli i gledali, mmm?

12 31

Hakija

Ovaj Mektic je veliki spekulant i ja mu vise ne vjerujem nista. Tako nas je izigrao i Ivanic

37 30

Camil

Trebaju mu nasi glasovi

11 10

* Sva polja su obavezna