Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Veza

Da se razgolicila i da joj se vidi medzunozje i da viri ona stvar onda bi bila popularna. Svaka tebi cast ti si odgojeno i vaspitano djete, kod ovih pali samo kupleraj i bezobrastina i zato hvala ti pa si tako teagovala

3 0

Za Dinu

Dina kako ce da cenzurise N1, kad to pise njihov covijek. Zalila sam se nekoliko puta i jos samo da odem njihovom direktoru licno i da se zalim.

10 2

Rasisti

Rasisti, gori ste od hitlera.

31 4

cokoladica

Mnogo mudrije sto je napustila nego da je ostala. Tako sada ima sanse da postane nesto u zivotu, a ne da zavrsi kao samo jedna od ucesnica ili eventualno pobednica jednog pateticnog takmicenja. Takmicenja za gledaoce socijalne nule, poput ovih fasista koji su bulaznili.

18 3

Bosniak

Muslimani im smetaju, a ne marane, burke ezan, dzamija i šta još ne. Kad sve to skinete opet će vas mrziti i naći nove razloge.

21 4

Jbga

Ona je prva počela političke poruke da šalje i onda su drugi krivi, kao da je Boošnjookistanka.

7 24

Hajde

u pravu si!

6 9

Konjić Miran

drug moj vidiš šta ti je život.Ti kao smiješ zbijati šale na račun moje nacije a ja nema šanse da mi se objavi komentar.Ali nema to veze makar znam da vi idioti imate prednost i to je tako.

43 4

Dina

Objasnite nam šta vam znaći riječ "bošnjooki"? Ako je uvreda na nacionalnoj ili vjerskoj osnovi, zašto vas ne cenzuriše N1, a moje komentare, i ako nikad nikog po takvoj i sličnim osnovama nisam vrijeđala, često ne objavljuju?

15 4

Faktor

Fašizam se na velika vrata vratio u Evopu. Teško njima kakvi su.

49 2

Kamenko

Brez klinac sto je napustila...

5 3

Hajde

Uopšte nije tako!

18 2

Aziz

Ibtissem neka svaka čast.Idi ti u Palestinu.Tamo će te braća znati poštivati a ne ko ovi kjafiri.

9 5

Bogoljub

Kakve veze ima rasa sa religijom (protiv sam svake vrste nasilja i mrznje) na zapadu pod novim kapitalistickom neoliberarnom povorkom gubi se smisao sta je religija a sta rasa

16 1

* Sva polja su obavezna