Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Tomica

Gdje je moj komentar?

0 0

Tomica

Zasto "nacionaliste" vezete samo Hrvatima u BiH. Zasto se "gradjansko" (citaj:bosnjacko) mora lomiti preko najmalobrojnijef naroda u BiH. Ako Komsic ostane kandidat i pobjedi (a iskreno se nadam da nece) onda ce svima biti jasno da bh hrvati moraju imati svoj entitet, jer ovako je i pticama na grani jasno da sada postoje bosnjacki i srpski.

1 0

Pere

Kandidirajte se vi profesore i oslobodite nas i Čovića i Komšića.

4 1

onaj koji odlazi

uvazeni profesore mislim da o izboru za clana predsjednistva iz RS niste u pravu, i opozicija ima debele sanse za pobjedu,jer cemu jacanje policije u RS-u.Federacija ne predstavlja apsolutno nikakvu prijetnju,niti bilo ko drugi za RS.

6 2

Miki

Covic je svjestan da nema sanse da cr proci na izborims naspram Komsica.

9 4

Stipo

Ako nacionalist budu dalje vladali ovim narodom to će biti propast i dalje za ovaj narod.

18 3

onoiovo

stoljećima iseljavanje bih stanovnika u hrvatsku i srbiju su promjenile dnk sliku istih.Da je sloge u bosanaca i hercegovaca dominirali bi politikama i hr i srb i nebi bilo dvojbi.Sva sreća da religije ne nose imena hrvata,srba i bošnjaka,nego su pravoslavlje,katolici i islam..!??

14 3

prišt

Slavo, naravno da će drugoga gurnuti u vatru. To je uradio i sa osuđenom šestorkom za UZP. No, za njega ratna priča još nije završena!

26 6

ДРАГАН

ОТКУД МУ ТО ДА ЈЕ ДОДИК*НЕУПИТАН*.Е МОЈ ПРОФЕСОРЕ,,НЕЋЕ НАРДО У РС БИТАНГЕ НА ВЛАСТИ ВИШЕ..

34 5

Antidemokuracija

Slažem se sa Slavom, Bog ti je dao zdrav pamet i Boziji put da budeš najbolji. Zaslužio si da budeš Gradonacelnik Mostara. Baš imam ideju za Tebe..

31 5

Julio

Pa normalno jer zna da ce izgubiti.

27 9

Istina i samo istina

Da ga bira Hrvatski narod ne bi izgubio. Ovo je perfidna politika opozicije, nikada nisu stavili kandidata iz reda Bošnjaka jer znaju da nebi prošao, zato stavljaju kukavicaje jaje Hrvatima. Sve u dogovoru sa SDA.

19 19

* Sva polja su obavezna