Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Pogled sa strane

Poslije silnih zahtjeva saborskih zastupnika da se Vučić izvini, molio bih slobodne i nezavisne medije (ako takvih uopšte ima na prostoru ex-Yu), da saborske zastupnike i cjelokupnu javnost podjete da su u hrvatsko-srpskom sporu prvi nastradali Makedonci. Naime, 6. maja 1991. god. ispred kasarne u Splitu poginuo je vojnik JNA Saša Geškovski, ranjen je Toni Stojev i jedva izbjegao smrt davljenjem Svetlanče Nacev. Hrvatska je proglasila nezavisnost 8. oktobra '91. god., pa državna nezavisnost ne može biti opravdanje za napad na vojnike. Nisam čuo da se bilo ko iz Hrvatske ispričao porodici Geškovskog i ostaloj dvojici oštećenih ili platio odštetu. Nisam čuo da su hrvatske vlasti ikoga uhapsile ili procesuirale zbog toga. Pouzdano znam da je „davitelj sa oklopnog vozila“ bio uhapšen (praaktično kidnapovan) od strane vojne policije i osuđen u Vojnom sudu u Sarajevu, ali je država Hrvatska učinila sve da ga oslobodi i proglasi herojem: sve po principu „on je naš pa može sve“. Ako su sve ovo bili zaboravili, hajde da vidimo hoćeli se sad poslijepodsjećanja neko ispričati i hoće li država Hrvatska isplatiti odštetu porodici Geškovskog!

3 1

Eeee da

Ako laže koza, ne laže rog.

4 0

Normalan

Kazu za covjeka koji hoce slagati "cim zine slaze" ovaj gospodin je otisao i korak dalje Nije i zinuo a vec je slagao.

30 3

U glavi mu je

Još V.Srbija kao i većini i šta tu treba da se čudimo.Vuk dlaku mijenja a ćud nikako.Malo mu kao nezgodno ,pa pustite mu snimak a iza toga onaj 100 muslimana za jednog srbina.

20 2

Milan galic

Nisam ja za AV,ali zašto dizati Hrvate a naše uništavati. Nije lepo a živiš u Srbiji.Nerazumem.

2 9

FRKA5

Čitav ti se region smejuri na negativnu dorodošlicu javnog mjenja u Hrvatskoj. Tvoj max. domet su Rusija i RS. Mani se Evropa.

31 6

joe

pa vidis bre da se covek nasao u neobranom grozdju

20 5

Moj ti...

Ne znam ko je više jadan, dno-dna novinari sa ULTRA-MEGA retardiranim pitanjima, ili obični paćenici koji se primaju na ovaj show-STANOVNICI BALKANA. Ako je već profesija istraživačko novinarstvo, ako je već sve u svrhu gradjanina, zašto se onda ne bavite tim poslom? Pa ima li neko u ovoj zemlji a da je normalan? Zabole me patka šta je bilo 1995., čoveče kako i od čega da sutra platim režije i hranu?!? Od ovoga? Daj istraži šta je sa privatizacijom vrednom nekoliko milijardi KM, gde su te pare? Ako je pokradena država, da se sva imovina i oduzme i vrati. Daj da vidimo kako da otvorimo nova radna mesta. Sigurno ne na način piskaranja o raspadnutoj državi.

22 32

* Sva polja su obavezna