Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mrs mrs

Imas moj glas , ljudino

2 1

Bosna I Hercegovina

Idemo Zeljko. Da bar imamo samo jednog al vrijednog a ne tri sto sjede u istoj instituciji

8 3

Razočarani građanin

Za djela Komšića u ratu skidam kapu. Za njegovo političko djelovanje imao je moju podršku kada je kretao u te vode. Vjerovao sam u njega i njegovu ideologiju. Pokazao se kao korektan načelnik općine. Kao veleposlanik u Beogradu, primjetio sam da se malo gubi. Prvi put sam glasovao za njega kao kandidata za člana predsjedništva. A onda, sam ostao totalno razočaran njegovim političkim djelovanjem. Prvo kao predsjednika koji nema manire državnika, prijeti kočijaški, ponaša se neadekvatno. Mislio sam da je to više u afektu, a onda sam shvatio da je gospodin politički ograničen i samoljubljiv. Željan je pozicije i vlasti. Tada sam bio slijep ali kad se sabere, on je poklonio poziciju načelnika u pola mandata radi veleposlanstva. Ozbiljne osobe čega se prihvate, to i svrše do kraja. Ispalo je na kraju da je on stari provjereni SDA igrač. Kada je HDZ bio na koljenima vratio ih je u život svojim mandatom predsjednika a utemeljio svojim drugim mandatom. Rasturio je SDP, stvorio DF koji se pokazao kao dobar rasadnik talenata preletača u SDA. Poklonio je Centar i Novo Sarajevo u proteklim izborima, kao i u drugim općinama, ali im je dao i Grad. Čak mi je prijatelj iz SDP rekao da je on bio na smučanju kada se pregovaralo oko gradske većine. Na pregovore je slao nekompetentne osobe. Sad se opet infiltrirao u redove SDP da ih dokrajči jer je ova odluka očito iznenadila vrh SDP. Šta očekivati od osobe koja je uništila i svoju stranku? Pokazao je koliko je sposoban političar vodeći DF. Kao zastupnik u PSBiH ništa nije radio niti je bio dostupan na one upite građana ''pitaj parlamentarce'' gdje stoji 39 upita i niti jedan odgovor. Niti jedne inicijative, komentara, stava, kritike i sl. Sad kad su Čovića pritisnuli i diskreditirali i sva ova priča oko Izbornog zakona, opet utrčava sumljivi Komšić da spasi SDA i HDZ praveći nacionalne torove. Za mene on od sada postaje najveća štetnik za BiH. Neka mi netko kaže šta je on pozitivno i konkretno uradio za 2 mandata predsjednikovanja, i za ovog mandata u zastupničkoj klupi PSBiH? Bio je u vlasti sa SDA preko SDP od 2010 do 2014, pa je sa DF je bio u vlasti sa SDA od 2014 do 2015. Odabrao je ljude na liste za općinske izbore 2016 koji su većinom prebjegli u nezavisne koji su postali SDA privjesak i ljevica je poražena od SDA iako je imala više glasova i mogućnost većine da nije bilo tih preletačevića. I sad opet hoće u vlast? Ljudi dragi, on je one napuhne praznoglavce Stojniće ugurao u Općinsko Vijeće. Alooooo. O ženi i turističkoj zajednici neću niti govoriti. Upitan mi je njegov motiv i iskrenost, osim činjenica da želi kućicu sa stražarom ispred zgrade i da je još 4 godine na državnoj sisi. A nije za toga. Svaka njemu čast za ratne zasluge, al ako me je netko razočarao, razočarao me je ON kako političar, ne kao čovjek! Od mene glasa dobiti neće, zbog svih poličkih promašaja, ponašanja i poteza koje je napravio.

12 5

Jozo

Gospodine gradjaninu reci ti meni sta je covic uradio za BiH za svoga mandata bere platu nas BiH gradjana a zastupa hrvatsku i hdz zagreb komsic je makar nas covjek borio se za ovu zemlju a ne za hb kao gospodin covic i ostali prema tome nes...

1 0

Razočarani građanin

Gospodine Jozo, pa nismo valjda spali na 2 čovjeka u cijeloj BiH, a da su Hrvati? Ja ovdje ne podržavam Čovića, razočarenjem u Komšića. Smatram da nismo dužni da moramo birati između 2 zla - ono manje, već da imamo izbor koji će biti dostojan građanina i čovjeka.

1 0

Boško

Kakvo je promišljanje u ovih stručnjaka, imali su tog lika 8 godina u Predsjedništvu, i šta su ostvarili?! Drže inat spram hrvatskog biračkog tijela, i čitavu BiH u daljnjem nikakvom stanju.

17 14

@

Hoce "zajednicku" drzavu ,ali po mjeri muslimana. Samo naprijed, nitko nema rezervnih godina za zivot zato narod i odlazi vani. Naredne godine propadaju zbog takvih.

4 4

Kakanjac

Pa ti bole buraz glasaj za svoga Čovića, njemu niko ne brani da bude kandidat. Ovo je država po dejtonu krojena, i nema tvoj moj...Bujrum brale glasaj pa ko dobije vise on je pobjednik.

8 1

Ogi

Gospodine bosko nama svima treba covjek koji ce raditi u interesu BiH a ne hrvatske mi nezivimo u hrvatskoj

1 0

tale

Poslali iz Beograda 92 jednog udbasa u Mostar da kao sredi stanje i kada je stigao u Mostar prvo je uocijo da se Srbi poskidali petokrake,odmah vidi da su to isto uradili i Hrvati,jedino kaze ostavili Muslimani petokrake,nema kaze ovdi vise spasa,odmah se sutra vrati,evo neka vidi da su te petokrake jos kod Bosnjaka.....

8 8

Kakanjac

"Još malo drugovi, sloboda je blizu...

28 6

Sucut Covicu

Samo za Zeljka glasati i time onemoguciti nacionalistu Covica. Zivio Zeljko Komsic.

56 14

Normalan

ako u parlamentu bude imao vecinu odluke se mogu donositi bez uticaj naciomalista. Onda mozemo ocekivati promjene nabolje. Glasati na izborima za gradjanski blok.

10 4

napaceni Bosnjo

Mashala. Sad ce se Rvati tuci po glavi sto su organizovali sahranu Komsica jer ce sad Bosnjaci masovno glasati za Zeljka K.

42 6

* Sva polja su obavezna