Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

thousa

Gospođo Draga, Očigledno niste stalni korisnik usluga KCUS-a. Moram vam ipak skrenuti pažnju da U KCUSU uopšte ne rade nikakve terapije (prebaciju na ambulante a uzimaju pare za to od kantonalno ministarsvo zdravlja a ono opet smanjuje potrebe ambulanti. Začaran krug kojim koristi gospođa Seka). Takođe magnetna rezonasa ili ozbiljniji pregledi nisu moguči zbog kvara istih jer ih je potrebno popraviti a to znači PLATITI, a to ne može. Lakše je pacijente slati u Banja Luku , Tuzlu ili privatno. Labaratorija ne može izdati nalaze jer bože moj pokvaren printer i nalaza nema do sutra. Usput. Jedan profisionalac Ljekar sa dugom praksom i specijalizacijama diljem svijeta ( a njh je ok 60) naprasno su otišli sa tog Vašeg sjajnog KCUS-a. A zna se dobro da jedan takav kadar se ne može napraviti za godinu dvije nai za deset nemojmo se zavaravat. Bilo gdje u svjetu te bi ljude držaliko malo vode na dlanu ali gospođi Izetbegović ne trebaju sposobno i pametni nego samo poslušni. Pacijenti su tu samo puka statistika. I kad dođeš gore savim je svejedno hočeš li na Bare, Vlakovo ili Sv Josip. E sad je bukvalno ona od "top liste nadrealista": Dabogda se razbolio i otišo na Koševo a znaš dobro kako oni liječe.

5 3

Draga 1d

Vi koji u to nevjerujete, znajte da je već sada u KCSU mnogo bolje za pacijente nego što je bilo prije dolaska dr Izetbegovic.Nadam se da ćete objaviti ovo.

8 6

BB

jeli ovo privatna drzava Izetbegovica,i privatna bolnica nemogu shvatiti da su tu pacijenti Sarajeva zasto se suti toj prokletoj Sabiji zasto cute svi u toj bolnici jeli toliku moc ima SDA gdje je njen suprug Bakir i ostali gradani svi gradani grada Sarajeva zasto dozvoljavate sutra svaki od vas moze biti pacijent odmah to treba rusiti

70 5

Visegrad

iz tebe govori Fahro !!

7 4

Draga 1d

Sebilja je prvo njih dovela u red a sada će i KCSU.

11 24

Upamet

prvo je dovela u red Bakira pa sad nas .... u zdrav mozak.

8 3

* Sva polja su obavezna