Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Veza

Zasto mu nisi javio Vucicu glasao bi sigurno. Koji peder.

7 0

mladjoni

sve je ovo politika i to zapadna . jer , odjednom , ko grom iz vedra neba ,predsjednica poziva predsjednika , pazljivo biraju riječi , posjta će biti uzvracena itd itd .A, kad bude zapadu odgovarao ,,konflit,, naćiće se bar 1000 razloga .Opet , sve u svemu , za sada je ovo vrlo pozitivno za oba naroda , čak i za Bošnjake u R.S.

5 0

Draga 1d

Možeš li zamisliti kako se Bošnjaci osjećaju u BIH,pogotovo u RS, pored Dodika i njegova nacističke politike.

19 4

IgorN

Zanimljiva je samo jedna stavka, stalno forsiraju ne razumevanje ova dva naroda a nisam video u ova dva dana da su angažirali prevoditelja ili prevodioca u zajedničkim nastupima?

22 1

Mac

pricaju hrvatski.

5 1

Sasa

kada citirate sta je ko rekao uradite to na nacin na koji je izvorno i receno. Nece biti da je AV rekao covjek, uvjet itd....

11 3

Tambura

KAKVA SU TO IMENA I PREZIMENA SRPSKA, OBJASNI NAM VUČIĆU. ZAR IMA RAZLIKE U IMENIMA I PREZIMENIMA. NEMA RAZLIKE SU U TVOJOJ GLAVI.

15 13

Balkanac prvo vrijedja

Covjece, ne shvataj bukvalno kao Nikoletina Bursac koji je dotrcao sav zadihan i rekao majci: "majko nema Boga", a majka ga upita otkud sine znas? A, Nikoletina odgovori: "Rekao mi je komesar u ceti" (Branko Copic). A, sta mislis da li bi ovo sto je Vucic rekao moglo znaciti "sacuvajte vas nacionalni identitet i slicno"? Balkanac izgleda prije uvrijedi nekoga, nego pokusa nesto ili nekoga razumjeti.

6 3

perica

I nije lako Tamburi objasniti !

4 3

* Sva polja su obavezna