Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sf

A sad navalite da zajedno izgradite prvo sigurnosnu matricu za BiH kako bi narod zivio i radio u sigurnom okruzenju pa tek ostalo. Duzni ste to gradjanima BiH koji su pod PTSP kojeg vi ponovo aktivirate i tjerate nas odavde. Mi radomo u firmama a vi ste izabrani politicari svako radi svoj posao. zanima jer ste vi zaduzeni da sve rijsite jer mi imamo ili nemsmo drugi posao.

1 0

@Mlekar

Neće vas Rusi, sam Ćosić je naglasio da se proba sklopiti pakt sa Kinom. Ne znam šta vas povezuje, možda vam ponude budizam ubuduće za nacionalni interes. Dobro zvuči, umjesto srbin pravoslavac, srbin budist.

1 0

12345678

Šta ovaj priča i o čemu on priča. Dodik vraća stvari na default u 96 godinu, on priča o napretku. Šta je s tobom, halo jel ti misliš da smo mi s marsa pali. Koji upitnici, koja pitanja, sve odluke su na entitetskim nivoima vlasti i ovaj priča o uspjehu. Koji bezobrazluk, umjesto da kaže istinu, za...ali smo, sve prije izbora što je bilo plus, sad je minus, sve smo za...ali i pomogli Čoviću i Dodiku da prave planove o trećem entitetu. Napravili smo pogodno tlo da separatistima sa istoka i zapada poraste apetit i da okončaju ono što su započeli 90-tih. Vi ste jedna sramota, vi ste najgora vrsta ljudi, od sopstvenog naroda pravite budale i pravite buduće žrtve zbog svojie lične koristi. Neće vam proći vi ste izgubili povjernje svakog poštenog čovjeka i sve što ste u...li popraviće neko poslije vas. Od vas ne postoje gori. Stid i sram da vas bude onih koji su vam povjerenje ukazali.

11 2

Kiklop

Dovoljno je pogledati u realnost i prepoznati šta je odgovor na sva pitanja ili probleme "zapadnog Balkana " .Mladi ne odlaze u pravcu kojim se teži suprotno od onog šta se traži u pitanjima iz upitnika .Ko je pomislio ili djelovao suprotno taj je van pameti .Region je pod "opsadom " a upitnici ukazuju da EU prepoznaje kočničare europskih integracija .To nisu oni koji masovno odlaze iz regiona ,već oni koji su uzrok masovnog odlaska .Uzgred rečeno i građani ,običan svijet ,narodne mase , odlaze upravo iz težnje ,želje i potrebe da svoje egzistencije rješe na najbolji i najkvalitetniji način .

11 0

Kamenko

Zar i broj stanovnika napisaste?Odakle znate koliko nas je?

8 1

Mlekar

A nasa RS? Mi necemo u EU mi hocemo u Rusiju!!!

3 7

Antifasista

spremis se kupis kartu i pravac rusija

14 2

Antifasista

Jel moguce brzi su

6 1

* Sva polja su obavezna