Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Eu

Ma koga briga za stomak, naša briga su vjere i nacionalizam, zato putuj evropo. . . da je ljudima loše žalili bi se, protestovali. ..

0 0

Hercegovka

Ama, neka nam bilo koji stranac dodje kao guverner. Jesu oni svi za svoj interes, ali ovi nasi domaci su najgori krvopije. Koji god da je stranac bolji ce red zavest i bolje ce se ponasat. A i mi koji se medjusobno mrzimo i koljemo, mi cemo tad da svi zajednicki mrzimo tog stranog okupatora. U tome smo najbolji.

1 0

Lee

to je pitanja mozga i kako se razmislja, ali samo pametovat "ja bi i ja bi onako" i na kraju nema rezultata, to je balkanski mentalitet a na zalost, mrznja broj jedan iako se svi fini prave da nije tako, dok taj narod ne shvati da ne ide bez tolerancije onda ce BiH tako dalje nastavit, vidi se u zadnje godine gdje je otisla, i ko se nada da ce bolje bit, vara se tako moze samo gore bit dok opet vakum pukne. 3 nacije su trazili drzavu, i dobili. I sad se vidi rezultat sretno

0 0

Normalan

Ma ovi su jad i cemet a i vama kad smo dali glas vi ste.nas odveli opet pod skute sda i lijanovica. Kako da vam vjerujemo da to nebi opet uradili. Lagumdzija je prokockoo sansu zivota za ovaj narod.

3 2

NeMogu

Prosječna plata u BiH je oko 850 km x 4 = 3.400, - km moj stručnjak pa radi korektnosti reci prave brojke a nemoj paušala bogati. A to gdje smo znamo svi nemorala dodavati

0 3

af

Ako je BiH duplo gora od Ruande onda su i ostale balkanske zemlje gore od Ruande ukljucujuci i Hrvatsku

1 1

Dinno

Na cemu je ovaj Zuljevic?? Pa BH ima sest puta veci GDP per capita od Ruande. Kritikovati je ok, ali lupati nije.

1 3

Ulla

Ma nije to bitno mozemo mi i gladni biti najbitnije je da se lupamo u prsa i isticemo koje smo nacionalnosti.

4 0

Ulla

Ma nije to bitno mozemo mi i gladni biti najbitnije je da se lupamo u prsa i isticemo koje smo nacionalnosti.

2 0

* Sva polja su obavezna