Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Antidemokuracija

Podržavam te, Puljiću..

4 2

Mir

Zivila DF i nas buduci presednik Zeljko Komsic

4 3

Bos

Što bolan uzoriti ne napade i tvog čovića koji dozvoljava duduku da kpmaricu napada. Zar nebi tvoj čović trebao da brani komaricu i štiti njegova prava kao i ti. Čović se kune u hrvatstvo i katoličku vheru. Ne smije on na dodika kao ni ti na čovića iako znaš da je glavni krivac čović.

6 1

Poskok

Ni riječi o ovome....

3 0

Konstutivni 100%

D R A G A N E j a v i s e

9 1

Blumen

Gosp.Puljicu povedite narod skupa sa Komaricom u entitet manji nije Dodik jaci i pametniji od vas vi ste vodze vaseg naroda. Organizujte izbjeglice Hrvate i popisite ih pa se skupa sa njima vratite u entitet i ne napustajte ga neka vidi Dodik da ne moze da radi sta hoce. Ovaj covjek je zasluzio dobre batine previse je bezobrazan ali ne treba ruke prljati od njega jer njemu ce uskoro da dodze kraj.

12 2

za blumen

da dodze, da dodze, ha ha ha ti pojede taj grah od nane sto ga je bacala, ha ha

3 2

Vedrana

Vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić, banjalučki biskup Franjo Komarica sa jos nekim biskupima najbolji čuvari Bosne i Hercegovine.

6 3

Kamenko

Puljicu,

2 1

Jedna si Jedina.

Čović priča stalno o ugroženosti Hrvata u Federaciji BiH ok vjerovatno ima tu i istine ali nikad ni slova o ugroženosti Hrvata u u entitetu rS. Niti od njega niti od bilo kog političara iz HDZ -a. Npr Čovičevog glasnogovornika Karamarka. Svećenici,Popovi i Hodže su u BiH još inajbolji i najrealniji ljudi. Sve ostalo je manje više smeće.

20 2

Ateist

Uz velike postonanje gos. Puljicu i gos. Komarice . Gos. Komarice koji je bio i ostao na svome pored najgore horde svete koji su bili plackasi i ubice. Svedok sve sto se desilo u B Luci. Grad bez rate i granate onda se pita covek gde su nestali Hravati i Bosnjaci. A Covic vec si nepirijatelj svom narodu vec predruzio Dodik i Putin da stabiliziraju Balkane koji je bira barut. Njehove sudbine (Covic i Dodik) vec poznate ........pokleti bili

19 2

Posavina

Posavina rano moja ljuta svi nas izdadose.

11 2

Normalan

Puna podrska kardinalu Franji Komarici ljudurini prije svega i ustrajnosti da digne glas protiv dodika i pajdasa mu covica. Kardinale ziv bio sto godina.

20 3

"Ljubav prema bliznjem?"

Sve na stranu, ali iz usta visokih crkvenih velikodostojnika drabeju biti izgovarane drugacije rijeci nego ih je izgovarao Komarica. Prisjetimo se "sukob" sa Dodikom je poceo onog momenta kada je Komarica rekao "da je Banja Luka isto sto i Blajburg". Slozicete te se da je to vrlo cudno poredjenje. Komarice uvijek iznova zapocinje teme , najblazereceno na ne kriscanski nacin.

11 18

Katolik

Hvala Bogu.Sinoć na HTV o Sarajevskom Napretku a sada i ova izjava Kardinala koja je jasno i glasno prozvala Čovića tj. Dodika za propast našeg naroda u našoj BiH....nešto se mijenja....

50 4

Am

vrijeme je da propadnete. Sretno

2 1

Ma

Svaka čast gospodine Puljiću,ali isto tako morate osuditi i glavnog krivca Čovića jer on podržaje Dodika.

42 4

Mirso

Dobro se sjetio...

27 4

pater

Vjeran Božić :)

5 5

Covic lanetullah

Sta ce na ovo reci Dodikov haver Covic? Covicu je precha fiktivna Herceg Bosna nego li stvarni, prognani Hrvati iz bosanske Krajine i Posavine.

52 4

Pongo

Čović će mu dati otkaz na mjestu kardinala i postavi će pravog Hrvata iz HDZ-a. Hrvat naturale..

41 6

Bule.

Nemoj bolan naljutice se Čović što mu ruzis Dodika najvećeg prijatelja Hrvata

50 3

Stevanka

Normalne ljude nenormalni,bolesni umovi ne mogu shvatiti.Podrska Komarici ljudini ali Covic je kriv.

48 6

Ibro

Ovo je opsta sramota svih Hrvatski politicara da sute na brutalan napad na jednog vjerskog sluzbenika koi samo govori istinu o stanju katolika u tzv.srpskoj republici

58 5

Kajgana

Aferim.

34 6

Edi

Svaka vam čast g.Kardinale .Nemoguće je više šta uraditi s vaše strane kad legitimni predstavnik Hrvata sa dodigom dogovara haos za sve narode i jedina mu je preokupacija da promjeni zakon da bi čim dulje ostao na vlasti a fućka mu se za narod

38 6

Miki Vrbas

Na zalost kardinal nije pravi Hrvat, pod hitno u HDZ, da se ne zamjeri i dr.Covicu!

10 1

Ibro

Ovo je opšta sramota svih Hrvatski politicara a i OHR-

38 3

Miki Vrbas

I dr. Covica!

5 1

Puno se on osilio, k’o nekad Karadžić

Svaki dan samo Dodik, Dodik, Dodik. Dodik pravi velika sranja u ovoj zemlji, izaziva probleme, nesigurnost i nemir među narodom. Pa dosta više!

49 7

Bosanc Kraisnik

Vec 16 zimskih sezona radim u Austriji i znam bezbroj Bosanskih Hrvata,ni jednog od njih nisam cuo da zeli da se vrati u BiH. A svi imaju stanove pretezno u Zagrebu ili Porecu. Posle sezone ja idem kuci u Bosnu,entitet RS,a oni kazu gdje ces dole u Vuko....nu. Ako neko nezeli da se vrati nemozes ga natjerati. A u stvarnosti svi gledaju da iz BiH odu ako je moguce. Pozdrav za BiH.

0 1

* Sva polja su obavezna