Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

cirkus

a sto izdvajate iz budzeta novac i za agresore na BiH,da to niije paradoks,boracke penzije i invalidi rata,koji su branili BiH i oni koji su je napali i zeljeli se prikljuciti svojim ''maticama'',dakle,sigurno se nisu borili za BiH,primaju novac od BiH...to je isto da Jevreji daju penziju Himleru,npr...vi niste u stanju da rijesite najobicnija pitanja oko osudjenih ratnih zlocinaca,koji vam se setaju po drzavi i slikaju sa potencijalnim fasistima i buducim ratnim zlocincima,od obicnih ljudi do vrha drzavnih funkcija,a kamoli da odlucite ko je bio agresor a ko je branio BiH...to treba javno,dokumentovano i putem zakonske regulative provesti kroz djelo,a ne svake godine zamajavati narod jednostranim izjavama,posjetama ili nekim manifestacijama koji drugi ignorisu,jer,da ne zaboravimo,politike koje su bile protiv BiH i danas nesmetano obavljaju svoje radove na dezintegraciji BiH,samo drugim metodama,posto su vecinu dijelova etnicki ocistili u prvoj fazi,u toku je druga faza...pokazati,netrpeljivost,mrznju i nemogucnost zivljenja u takvoj zajednici...sta ste gospodine Zvizdicu povodom tog poduzeli ?...nista ,naravno...jer ste nemocni i nesposobni...ne samo vi,nego kompletna poolitika SDA,koja je na totalno pogresnom kolosijeku u odbrani same BiH...

0 0

Visegrad

Bravo Zvizdicu !!

2 5

Bihac-Una

Naravno da smo nezavisni i suvereni.

4 6

Ma

Tako je gospodine Zvizdiću!

4 6

Neocortex

A branili se od građana BiH srpske nacionalnosti, koji su želeli očuvanje Jugoslavije.

7 6

Juncker

ispravka pravljenje velike Srbije i hrvata željnih pravljenja NDH.

2 2

Djikan

Pa ne bih rekao da smo odbranili BiH jer niti ta Armija postoji, borci gladni i poniženi, niti imamo kontrolu na cijeloj teritiriji.

12 6

Bosanac

Suverenitet i integritet moj Zvizdicu samo do granice RS, kao da smo mi glupi i coravi. Hajde pošalji svoju policiju tamo i provodi svoju politiku. Pa me demantuj.

17 4

Juncker

Može Sipa hodat gdje hoće.

4 1

Pravda

Armija odbranila,političari podijelili! A da smo suvereni nismo! Ne možemo prdnuti bez Zagreba,Beograda i Ankare! Ah da tu je i zabrinuti Incko!

16 6

Scratch

Niti smo nezavisni niti suvereni

16 3

Normalan

A gdje ste Vi bili u to vrijeme gospodine Zvizdicu. Zamolio bih Vas da se ne kitite tudjim perijem. A gdje su ti borci koji su oslobodili i odbranili BH. Zar niste informisani skoro su boravili pred vladom federacije a mogli ste da nadjete i na petljama, branitelje.

15 3

* Sva polja su obavezna