Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mackica

Kazete da ste neutralni a niste sve sto radite radite sa Ruskom stranom i Putinom. A baze u Srbiji Ruske,a naoruzanje Rusko a posjete Rusiji svako mjesec dana i rjedze. Trazenje savjeta od Putina prilikom hapsenja Duurica na Kosovu. Lobiranje po svjetu u vezi Kosova i placanje da povuku priznanje o Kosovu po Africkim i Azijskim zemljama. Sve to dacicu ima veze vi niste neutralni vi ste pod cizmom Rusa i zato vas treba pritisnuti da se jednom lazno ne predstavljete i ne lazete. Kosovo je gotova stvar i ti mozes da letas koliko hoces ali ti nista u vezi Kosova ne pomaze. Nije Amerika dernek drzava kao Srbija pa da se tako ponasa.

7 1

Bih

Vi izbijegavate Evropu samo dabiste svoje vlastite interese usijanih glava sproveli u realnost. Tako nesto je za Srpski Narod kao stari Evropski Narod samoubistvo na vlastitoj Zemlji samo radi Majke Macehe Rusije. Narodu treba Majka Srbija a ne Majka Maceha Rusija.Podnesite ostavku i spasite svoj Narod ulaskom u Evropski Savez.

4 2

Neko1

Eto ,kao on nešto.

4 2

Onako

Ko vas zašto pita trpate se u sve ko vi neki važan čimbenik ( faktor) EU vas ucjenjuje a koliko vas Putin cijeni i koliko ste mu bitni da Vučića nije pozvao na imenovanje. Okrenute se vi sebi dobro se pogledajte da shvatite istinski ko ste i šta ste.

8 1

* Sva polja su obavezna