Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

(%)

Mi nemamo koristi ni od jedni samo nas unistavaju ali zaboravljaju da nas niko nemoze unistiti

0 0

AD

Pametni ce razumjeti poruke. Budalama je tesko objasniti, skoro pa nemoguce. Kako god da im napises, njima nevalja.

0 0

Visegrad

Turskoj zapad i NATO neće ili nezeli da ojača odbranu Turske koja već godinama traži odbrambeni sistem “PATRIOT” i 65 aviona F30 ?? Dok Turska treba sve to i TURISTE sto Rusija nudi !

1 1

Zgembo

Zbigniew Brzezinski nije ništa kriv jelde? Krivi su i maligni Rusi Turci a ne nwo izrodi ljudski i nije čudno što ova koza piše za cnn , pljuc.

5 7

Almir B

Ironicno, ali skup kao sto je Erdoganov bi trebao rezultirati vecim interesom EU za BiH, i konacnom prihvatanju bosanskih muslimana, koji uprkos pred velikim izazovima radikalizacije, se i dalje osjecaju evropljanima...Ali koliko dugo.

13 2

Adem

UZ SDA I ERDOGANA JAČA BIH, SIGURNI BOŠNJACI

6 14

NašVaš

Ovo je rijetko kvalitetnan i analitičan tekst! Da su bošnjaci pametni, pa da uvaže šta im pametni ljudi kažu !!

11 7

Esso

Najjaci si.

8 1

Edi

Bakire izhlapio si BiH mora živjeti bez na papiru patriota ostalo je šund

12 9

Borislav BanjaLuka

Maligni uticaj je imala jew-clinton korporacija. Njihov neprijatelj je njihovih neprijatelja prijatelj, samo to, nista vise.

7 8

BiH

Odlican tekst

9 6

SAJA

PROFESORCE MOJE PUNO POŠTOVANJE PREMA IZNE3ŠENOJ ANALIZI ODNOSA NA SPRAM STATUSA I POLOŽAJA BOSNE I HERCEGOVINE, ISKRENO VJERUJEM U VAŠ ANALITIČKI IZNESEN STAV PA ČAK I UPOZORENJA. NADAM SE DA ĆE OVO DOBRO PROSTUDIRATI I UZETI VAS ZA SAVJETNIKA ONI KOJI OVOJ BOSNI ŽELE DOBRO.

16 5

Haso

Diktatori se udruzuju.Pravoslavni i islamski ludjace se grle i ljube.Mrak dolazi.Zelimo li u takvom mraku BIH? Hvala lijepo budite sto dalje od nas.

24 8

Vrlo dobro pitanje

"Da li to što Turska sjedi na dvije stolice, jednoj NATO a drugoj ruskoj, uz loše diplomatske odnose sa EU i SAD-om, može u budućnosti značiti i konkretniji prestanak podrške Turske euroatlantskom putu Bosne i Hercegovine i podršku ruskoj ideji vojne neutralnosti? "

10 5

Vrlo interesantno

"Erdogan dodatno zaoštrava odnos sa Zapadom i projicira viziju jakog muslimanskog lidera. Njegov predizborni skup koji je najavljen u Sarajevu, potrebno je posmatrati i u tom kontekstu. Za nadati se samo, da će odoljeti islamističkoj retorici i da u Sarajevu neće ponoviti ništa slično incidentu iz februara ove godine kada je govoreći na Kongresu Stranke pravde i razvoja uplakanoj djevojčici u vojnoj uniformi poželio da pogine kao šehid i obeća joj da će je sahraniti pod državnom zastavom. "

19 7

Pa onda i ovo...

"..... sama ideja da bilo koja balkanska zemlja može biti aspirant za EU ili NATO, a istovremeno tražiti zaštitnika u Putinu i Erdoganu nije više zamisliva ni na nivou šale." Baš sam radoznao da čujem i druga mišljenja...

20 2

Ufff

"Dakle, Bosna i Hercegovina nije mogla naći bolje uzore za razvoj demokratskog društva i euroatlantski put od Rusije i Turske!" Ne znam baš....

14 5

Sa

Bravo Edina da ne napisa Dodika nista od teksta! Dodik je garant drugi po popularnosti u Sarajevu odmah iza Sultana Redjepa!

20 8

* Sva polja su obavezna