Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Draga 1d

Žalosno je što se više ljudi neoglasavaju kao g.Topic. .

10 2

Antifasista

Tako misli pametan covjek

9 2

SB

Postovani Franjo, potpuno ste u pravu, to je ljudski i moralno kao gradjanina BiH.Interesuje me dali cete dati podrsku Čoviću obzirom da nije zastitio gospodina Komaricu sto mu je bila obaveza kao predstavniku hrvata, nego se druzi sa istim koji napadaju gospodina Komaricu, velikog covjeka i patriotu.

12 1

Mirsan

Iz Sarajeva je izvrseno najvece etnicko ciscenje u BiH i Srba kao i Hrvata. Grafiti po sarajevu koji glase "Srbe na vrbe" "Ustasa je cetnik ipo" ne zanimaju ni Komaricu,Puljica a ni CNN! Naprivite istrazivacku anketu u B.L. i pitajte Hrvate povratnike kako zive i da li su ugrozeni. Pa onda pitajte Komaricu zasto laze. U Sarajevu koje je etnicki ocisceno nemate koga da pitate. A CNN ako nastavi da jednostrano izvjestava vrlo brzo ce izgubiti srpsku i hrvatsku publiku.

0 6

Sele

Ni riječ o onome sto je rekao o svemu Željko Komsic Pa zašto o tome ne pisete N1? Pogledajte samo vaše naslove ! Žalosni ste.

4 1

Valkyre

Plavuša je putujući skandal.

8 2

Scratch

Gospodin Topić

10 1

mostarac

Možete mislit da meni moja majka je druga majka a maćaha prva, pa kakva definicija. Da Kolinda je druga majka njenoj dječi pa eto dječi čuli ste mamu. Pitajte mamu jeli to moguće.

12 1

Nije Bitno

Pa reci onoj ufuranoj žutoj predsjednici, da ne govori u tvoje ime i me mnogih koji misle i osjećaju kao ti.

8 2

Nina

Poštovanje za Vaš stav gosp. Topič

25 1

Tarik

Svaka Vam cast gospodine Franjo,i ja sam rodjen u ovoj drzavi i ovo nam je svima jedina drzava,zivjeli franjevci

44 3

Mirza

Kapa dole gosp.Topic

52 2

* Sva polja su obavezna