Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

zoran

Genocid-Turci drugima drze lekciju. Odlicno! A da li se neko sjeca Armenskog genocida pocinjenim of strane osmanskih Turaka. Ili unistavanje Kurdskog naroda u Turkoj? Tragikomicno...

1 7

Zvezdaqn

Genocidnim Osmanima* samo jedno da kazem: Anana Sikkim! *Masovno unistili I protjerali Armence i svakodnevno ponizavaju i ubijaju Kurde. A oni drugima da daju lekcije u ljudskim pravima. LOL!

1 7

Samko

SULTANE SVAKA CAST NA OVOM PONIZAVANJU JEDNOG CIONISTE IZRAELSKOG AMBASADORA.👍👍.NADAM SE DA JE SA OVIM VIDIO I OSJETIO KAKO ONI DRZE PALESTINCE U KAVEZU I SVAKIM DANOM CEKAJU SATIMA KAO STOKA DA PREDJU U GAZU... OVO NIJE PONIZAVANJE OVO JE LEKCIJA ZA NJIH.PONIZAVANJE JE STO CITAV SVIJET GLEDA KAKO IH IZRAELCI UBIJAJU A DRUGI NISTA NE PODUZIMAJU...☝️☝️MOLIM ALLAHA DA IH SA ZEMLJOM SRAVNI TAJ IZRAELSKI LOPOVSKI CIONISTICKI REZIM☝️

15 2

Darko

Mislis tako kako Turci drze Kurde u kavezu? A ne, oprosti, Turci ih ubijaju na hiljeda svake godine. A sa Armencima nema vise "problema" of kada su ih Turci u genocide ubili (oko 1,5 miliona). Mozda bi Izrael treabo da uci od Turskih "prijatelja" kako resavati ovakve probleme.

0 5

Hamo

Realno Izrael je superioran u odnosu na sve Arapske kolonije u kojima se seici razmecu kupovinom swarovski lustera i jahti, a nikakvo ozbiljno oruzije nemaju. Turska nema nuklearni potencijal, iz njihove baze Indirlik napadani su Irak, Libija, Somalija, Afganistan, a u buducosti vjerojatno i Iran. Turci jedno pricaju, a drugo rade.

10 3

Bosanac

Turska - to je država! Sikter cionisti!

12 7

Darko

Tako je: super su to Turci uradili sa Armencima... jednostavno su ih u genocide iztrijebili. A Kurde su tako pobili i slupali, da ni jezik svoji nemogu vise da upotrebavaju. Sikter Osmanima!

2 4

M2

Čotav svijet treba da vidi ponižavanje Palestinskog naroda od strane Izraela.Druga solucija ne postoji!

14 4

Juso

Sa fašističkom politikom drugačije i ne ide, ali Amerika nažalost čuva leđa cionistima Izraela.

14 4

Edi

neće dugo

8 3

Mirsad Čordalija

Bravo Turci !!!

18 5

* Sva polja su obavezna