Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Visegrad

Sar se vidi šta pare rade !!!

12 1

Dina

Ovo je prvostepena presuda. Nismo ludi da ne znamo, da je ovo mjerkanje snaga, a i velike se pare okreću.

6 0

Hamo

Dokazao i pokazao da je za Bakira institucija, jer ovaj osim sto je od Alije Deklaracije sin realno nikad nista napravio nije, a pitanje je dali se pita i u svojoj kuci. Licno ne simpatisem Fahru, Ali mu se mora priznati da je sposoban. Sada se jos bolje vidi kakvim nesposobnim tipovima je okruzen Bakir i kome je dao funkcije u policijskim agencijama i pravosudu. Ovo je sigurno pocetak laganog odlaska SDA i sigurnog izbornog pada. Fahro ako dode na vlast odmah neka Bakir i ekipa kupe pidame u Alma Rasu i sami neka se prijave u KPZ Zenica, jer Fahro nije memen.

7 1

Juso

Sudstvo je najkriminalnije, kad poslije toliko dokaza oslobađa najveće kriminalce u državi. Oni bi oslobodili i Dodika, kad bi uopće neko ga smio optužiti unatoč toliko nelegalno stečenog imetka. Oni će i dalje suditi sitne i beznačajne štete i hvaliti se kao tužioci i studije kako puno rade.

13 0

Tubić Hajrudin

Bogami velika pobjeda gospodina Radončića, boriti se sa državnom mafijom i iz te borbe izaći kao pobjednik, nije mala stvar, svaka čast Radončiću...

5 6

Antifasista

Ovde jedino nepostene oslobadaju

16 0

Bosanac.

Samo su se SDA-ovci potajno nadali da će presuda biti osuđujuća, računajući na Bakirov uticaj. Puna podrška g-dinu Radončiću. Borio se protiv SDA mafije, kao lav.

11 14

Masovne Grobnice

Da nisi iz C.Gore

7 1

Jasko

Bravo, svaka čast idemo u nove pobjede!!!!!

8 15

Citalac

On je takav kakav je, ali je bila i hala i vrana na njega, previse diskriminacije na jednu visoko pozicioniranu licnost, ostecena je sigurno u pravu ali pritisak nije bio izvan granica nepristojnog bezobrazluka da bi se smatralo teskim krivicnim dijelom.

8 10

Tubić Hajrudin

Jedina moguća i pravedna presuda, svaka čast za Državni sud, ima nade za ovu zemlju a nalogodavci neka se zapitaju šta dalje i kako, bravo za gospodina Radončića za držanje u toku dvogodišnje tirade...

9 13

Bravo

Pravda je zadovoljena!

13 12

Draguljce

Pravda zadovoljena!!

12 12

Medy

Svaka čast iskrene čestitke predsjedniče!

12 13

Caravan Palace

Pa gdje će ovako postenog covjeka osudit ,to bi bio dokaz da je sudstvo korumpirano ovako se vidi da je sudstvo jedina svijetla tacka ove drzave,nece me iznenadit i kad Bakira zatvore da ga oslobode!

9 8

Sarajlijica

Boje se odlučnog čovjeka i na kraju oni gube, a Fahro izlazi kao veliki pobjednik i veliki borac. Samo dostojanstveno predsjedniče.

12 14

MIKI

To se znalo i prije presude da ce biti oslobodjen Radoncic tako je pravosudje u B i H.Tesko ovom narodu kakvo ima pravosudje.

23 5

Pravda

Hahahahaha....... "Bosna je to,da prostiš"...........

27 3

Mirsad 1

Da naravno, ja kad bi ukrao kokos bio bi osudjen i na izdrzavanju kazne, lako ti je biti Svetac kad ti je Bog otac.

25 3

Antifasista

Sad treba zatvorit nalogodavce

12 7

* Sva polja su obavezna